Şeminee cu bioetanol

Numărul de filtre active
Filtru

Nu au fost găsite produse care să corespundă selecției dumneavoastră.

Şeminee cu bioetanol de sine stătătoare

Odihnă de seară lângă șemineu sună ca o rețetă pentru o relaxare perfectă. Dacă adăugăm la ea o seară caldă de vară, vom obține o adevărată idilă! Şeminee cu bioetanol de sine stătătoare este o modalitate de a evoca această atmosferă și în grădina ta. Aceste produse sunt soluții sigure și ecologice. Datorită utilizării facile a acestora și păstrării lor curate și ordonate, ele devin tot mai populare – este o alternativă interesantă la șemineele sau grătarele clasice. Șemineele de grădină sunt, de asemenea, un element extrem de proiectant al echipamentelor de grădină. Datorită formei lor interesante, ele arată ca o sculptură modernă, abstractă, nu doar un obiect utilitar.

Șemineu pe terasă

Dacă nu aveți o grădină, ci doar o terasă, punerea unui șemineu cu biocombustibil există o idee strălucitoare! Vă va oferi o atmosferă uimitoare, de basm, chiar dacă spațiul dvs. nu este prea impresionant. Un model cu formă dreptunghiulară va fi cel mai bine prezentat pe o terasă sau pe un balcon mare. Nu ocupă mult spațiu și, în același timp, are toate avantajele unui șemineu bio – este confortabil, de designer și practic. 
Șemineele noastre sunt fabricate din oțel Corten, ceea ce le oferă o durabilitate și o rezistență incredibile la condițiile meteorologice. Este un material ales adesea de arhitecți și designeri datorită nu numai avantajelor practice ale acestui oțel, ci și aspectului său impresionant. Merită de mentionaț ca, toate modelele noastre sunt dotate sticlă de protecție, astfel încât riscul de stingere a focului cu o rafală de vânt este neglijabilă.

Alternativă ecologică

Şeminee cu bioetanol este cea mai bună soluție pentru persoanele cărora le pasă de mediul natural. Este ars cu un combustibil bio lichid special pe bază de etanol, nu un material solid – lemn sau cărbune. Un astfel de șemineu nu generează fum sau cenușă. Este mai bine nu numai pentru mediu, ci și pentru noi – odihna noastră de seară nu va fi răsfățată de norii de fum acru. De asemenea, nu este nevoie să curățați cu atenție cuptorul. Acesta este un avantaj imens față de șemineele clasice.
Şeminee cu bioetanol este, de asemenea, o comoditate imensă. Nu aveți nevoie de niciun ajutor de asamblare pentru a-l pune pe terasă sau în grădină. Ne puneți șemineul în locul selectat, pe o suprafață dură și uniformă – și vă puteți bucura imediat de strălucirea focului!

La comanda individuală a clientului, putem realiza șemineul selectat astfel încât să se potrivească interiorului propus. Perfect pentru un living decorat în stil modern. Îl puteți amplasa pe un perete sau în centrul camerei pentru a juca rolul unui ornament original, atrăgător!