Scaune

Numărul de filtre active

Nu au fost găsite produse care să corespundă selecției dumneavoastră.

Scaune

Anumite piese de mobilier pot fi găsite practic în fiecare cameră a casei. Scaunele fac parte cu siguranță din acest grup. La urma urmei, le punem în camera de zi, sufragerie, bucătărie sau dormitor. Unii chiar merg mai departe și pun scaune în baie! Indiferent de locul în care sunt amplasate, acestea trebuie să îndeplinească nu numai o funcție practică, ci și una estetică. La urma urmei, nu este orice piesă de mobilier pentru a sta pe ea! Stilul scaunului trebuie să se potrivească cu designul general al camerei sau al întregii case sau al apartamentului. Dacă spațiul tău a fost decorat într-un stil modern, scaunele metalice cu caracter de mansardă se vor potrivi perfect. Forma lor avangardistă și minimalistă va sublinia perfect caracterul industrial al camerei. În același timp, datorită scaunului cu spătar și cotiere conturate, aceste scaune sunt confortabile și convenabile. Scaunul tapițat negru este culmea eleganței și o piesă de mobilier care nu se demodează niciodată. Nu veți dori să ieșiți din ea!

Nuanțe de design

Scaunele din oferta noastră vă oferă posibilitatea de a le ajusta aspectul în funcție de nevoile dvs. exacte. Puteți alege dintre cinci culori de rame, și anume negru, alb, auriu, argintiu sau cupru. Sunt disponibile chiar mai multe culori de tapițerie, până la 23! Combinând culorile pe care le alegeți, veți obține o piesă de mobilier care va corespunde exact așteptărilor dumneavoastră. Căutați un scaun pentru masa de toaletă? Asamblați un cadru alb cu tapițerie roz pudră. Sau poate aveți nevoie de scaune pentru bucătărie sau pentru masa de luat masa? Atunci merită să alegeți o tapițerie într-o culoare mai închisă, cum ar fi maro închis, maro sau albastru marin. La urma urmei, scaunele de bucătărie și de sufragerie se murdăresc uneori. De asemenea, acestea sunt mult mai confortabile decât scaunele și taburetele populare. Aveți un restaurant sau un bar și doriți să vă echipați localul cu scaune de cafenea de design? Dacă da, tapițeria într-o varietate de culori va fi perfectă pentru a crea un spațiu unic și irepetabil.

Stați cu clasa

Scaunele noastre tapițate cu picioare metalice vă oferă și mai multe opțiuni de design. Cum? Ei bine, le puteți combina cu alte produse de o natură similară pentru a obține un design interior unic. Modelul stabil va fi perfect ca un scaun exclusivist pentru un birou sau o masă modernă. Puteți combina scaunele curbate cu un puf metalic într-o singură cameră. Dacă vă decideți asupra unei singure culori pentru tapițerie și cadru, veți obține un decor coerent și elegant pentru camera de zi. Cu toate acestea, poți să te dai în vânt după culori și să compui un aranjament colorat în stil boho. Alegerea vă aparține!
Este, de asemenea, o idee interesantă să puneți scaune de bar în bucătărie, mai ales dacă aveți un blat de lucru extins sau o insulă de bucătărie. Puteți sta apoi pe scaunul înalt în timp ce pregătiți mâncarea, deoarece înălțimea acestuia vă permite să lucrați confortabil. Pentru a lua masa, vă puteți așeza la masă pe un scaun tapițat confortabil.