Scaune pentru cafenea

Numărul de filtre active
Filtru

Nu au fost găsite produse care să corespundă selecției dumneavoastră.

Scaune pentru cafenea

După cum ne-au arătat ultimii ani, posibilitatea de a petrece timp într-un pub la o cafea, o băutură sau un prânz este o adevărată plăcere pe care ne-o dorim. Din acest motiv, tot mai multe pub-uri își deschid propriile grădini pentru a găzdui clienții și în exterior. Pentru a le face funcționale, nu aveți nevoie decât de câteva mese și scaune de cafenea. Scaunele confortabile îi vor încuraja pe oaspeți să rămână cât mai mult timp posibil, savurând mâncăruri sau băuturi delicioase.
Atunci când alegeți scaunele, puteți opta pentru un model cu sau fără spătar. Desigur, cele cu spătar sunt mai confortabile pe termen lung, dar scaunele au avantajele lor incontestabile. În primul rând, acestea ocupă mult mai puțin spațiu – le puteți ascunde cu ușurință sub blatul mesei. Aceasta este o soluție excelentă pentru grădinile mici și pentru locurile în care clienții nu petrec mult timp, cum ar fi, de exemplu, gelateriile. În plus, am proiectat scaunele cu spătar pentru a fi stivuibile. În acest fel, nu ocupă mult spațiu în timpul depozitării.

Scaune metalice pentru grădină

La fel de importantă ca și ergonomia designului este soliditatea materialului din care este fabricat scaunul. În primul rând, ar trebui să alegeți o piesă de mobilier potrivită pentru uz comercial, care este urmată de o utilizare intensivă. Acesta trebuie să fie rezistent la numeroase lovituri, la mișcări frecvente și la greutăți mari. În plus, materialul trebuie să fie rezistent la condițiile meteorologice, cum ar fi ploaia și lumina soarelui, astfel încât mobilierul să nu-și piardă culoarea originală după primul sezon. De asemenea, merită să acordați atenție dacă scaunul poate fi renovat după câțiva ani de utilizare intensivă sau dacă ar trebui să fie aruncat pur și simplu. Scaunele metalice au, fără îndoială, toate aceste caracteristici. Acestea sunt practic incasabile, nu se decolorează și nu își pierd culoarea la soare și, dacă sunt protejate corespunzător, nu ruginesc în ploaie. Puteți să le supuneți cu ușurință unei întrețineri foarte reduse. În plus, sunt ușor de reîmprospătat – este suficient să le vopsiți atunci când este necesar pentru a le păstra aspectul de nou!

Design de grădină

Atunci când alegeți scaune de grădină din metal, puteți alege dintr-o varietate de culori: negru, alb, auriu, argintiu sau cupru. Sunt disponibile și modele din oțel inoxidabil lustruit. O idee interesantă de design este de a combina scaunele cu o masă de cafenea, realizată din același material, dar într-o culoare diferită. În plus, puteți asorta orice pernă la un model simplu de scaun de grădină, creând aranjamente monocrome sau multicolore. Un scaun detașabil este o idee mult mai bună decât să cumperi o piesă de mobilier tapițată, deoarece îl poți curăța cu ușurință aruncând husa în mașina de spălat.
De asemenea, este important ca grădina berii sau a restaurantului să rămână în concordanță cu interiorul localului. La urma urmei, aceasta este cartea sa de vizită, așa că merită să prezinte caracterul său și în exterior. De aceea, puteți alege scaunele de bar potrivite pentru a menține un design unitar și armonios al întregii unități gastronomice.

Un pic de intimitate

Pentru a asigura un mediu confortabil pentru clienții dumneavoastră, este o idee bună să separați mesele unele de altele, astfel încât scaunele de bar să nu stea una lângă alta. Acest lucru îi va face pe oaspeții dvs. să se simtă mai în largul lor și le va permite să petreacă mai mult timp mâncând, bând și discutând în grădină. Plantele vii în ghiveci funcționează bine în acest rol. În plus, dacă plantați o plantă cățărătoare într-un ghiveci care crește pe un suport special, se creează un frumos perete verde. Nu numai că va separa mesele una de cealaltă, dar va crea și un minunat decor natural de grădină. În plus, o plantă cățărătoare va oferi și puțină umbră în zilele fierbinți de vară. Dacă doriți să creați o atmosferă mai intimă, puteți separa scaunele cu un paravan de grădină decorativ, din metal, cu elemente decorative și traforate. Aceasta este o soluție perfectă, în special pentru grădinile în stil modern și restaurantele romantice, vizitate adesea de cupluri. Acest paravan va oferi nu numai umbră, ci și protecție împotriva vântului.