Scaune de bar

Numărul de filtre active
Filtru

Nu au fost găsite produse care să corespundă selecției dumneavoastră.

Scaune de bar

Tendințele de design contemporan se inspiră în mod liber din diverse locuri și stiluri. Interioarele amintesc de fabrici, studiouri de artă sau hambare moderne. Motivul este simplu – dorim să combinăm confortul vieții de zi cu zi cu gusturile individuale. În acest fel, scaunele de bar au ajuns și în casele private – în fond, utilizarea lor inițială a fost în unitățile de catering. Cu toate acestea, husele s-au dovedit a fi atât de funcționale și estetice încât nu numai că au intrat în uzul casnic de zi cu zi, dar au devenit un adevărat hit în designul interior! Pentru orice bucătărie, indiferent de decorul acesteia, vă recomandăm husele din metal și lemn, fără tapițerie. La urma urmei, bucătăria este un spațiu în care este foarte ușor să te murdărești, așa că merită să mizezi pe mobilierul care este ușor de păstrat curat.

Revoluții în bucătărie

Scaunele de bar sunt mobilier care poate fi folosit practic în orice bucătărie. Indiferent de dimensiunea bucătăriei, acestea vor deveni un supliment confortabil al echipamentului său. Scaunele înalte fără spătar sunt perfecte pentru bucătăriile mici. Dacă aveți un blat de lucru extins, care servește și ca masă de bucătărie, astfel de huse sunt cea mai bună soluție! Nu numai că sunt la înălțimea potrivită pentru blatul de lucru, dar le puteți ascunde cu ușurință sub ele. În plus, în timp ce gătiți, puteți vorbi cu persoana care stă de cealaltă parte a blatului. Un taburet înalt va asigura că fețele voastre sunt la o înălțime similară, facilitând contactul vizual și facilitând conversația ocazională cu persoana care lucrează în bucătărie.
Pentru bucătăriile mai mari sau pentru camerele de zi cu chicinetă, recomandăm în special modelele de scaune sau scaune cu spătar. Acestea funcționează cel mai bine în camerele cu o insulă de bucătărie. Insula de bucătărie este adesea echipată cu o înălțime, separând zona de luat masa de zona de lucru. Amplasarea scaunelor de bar acolo va face din insulă un spațiu multifuncțional în care puteți pregăti și mânca o masă.

Scaune de bar robuste

Dar să nu uităm de funcția principală a hockerilor, și anume scaunele de bar. Acestea sunt perfecte pentru toate tipurile de spații publice, cum ar fi holurile hotelurilor, pub-urile, restaurantele și barurile. Amplasate de-a lungul tejghelei, acestea permit un contact ușor între client și barman. De asemenea, acestea funcționează bine așezate la o masă lungă de-a lungul unei ferestre sau a unui perete – o soluție care a devenit din ce în ce mai populară în ultima vreme! Modelele realizate din lemn și oțel se vor potrivi perfect cu unitățile moderne, industriale sau în stil loft. Pentru utilizare profesională, se recomandă, de asemenea, modelele fără tapițerie. Sunt mult mai ușor de curățat și nu vor fi afectate de ștergerea frecventă cu produse igienice și dezinfectante.