Sanii

Numărul de filtre active

Nu au fost găsite produse care să corespundă selecției dumneavoastră.

Sanii

Iarna înzăpezită este o perioadă minunată în care copiii pot petrece în mod activ timp în aerul proaspăt și rece într-o varietate de moduri. Copiii mai mari pot participa la sporturi de iarnă, cum ar fi patinajul sau schiatul, iar cei mai mici pot face oameni de zăpadă. Indiferent de vârsta lor, majoritatea copiilor adoră bătăile cu bulgări de zăpadă, plimbările cu sania și alunecările pe deal. Pentru aceasta, este esențială o sanie puternică și robustă. Acestea oferă ore întregi de distracție atât pentru copiii mai mici, cât și pentru cei mai mari, dar și pentru părinți!
În plus, săniile cu un singur om sunt, de asemenea, o opțiune excelentă pentru utilizarea zilnică, nu doar pentru zilele libere sau pentru weekenduri. Acestea pot fi un mijloc de transport zilnic foarte bun. În timpul lunilor cu zăpadă, merită să puneți deoparte căruciorul, ale cărui roți se chinuie să se miște prin zăpada crepitantă, și să îl schimbați cu o sanie cu un dispozitiv de slăbit cu fir cu o bară de împingere. Acestea pot aborda cu ușurință trotuarele nedeszăpezite sau înghețate. Săniușul va oferi un plus de distracție pentru cei mici, iar părinților le va fi mult mai ușor să se plimbe iarna cu copilul lor.

Săniuțe metalice pentru copii

Săniile tradiționale sunt, de obicei, din lemn. Acestea sunt cu siguranță plăcute din punct de vedere estetic, însă au dezavantajele lor. În primul rând, o sanie din lemn este destul de grea, așa că un copil mai mic ar putea avea dificultăți în a o trage înapoi în sus. În plus, patinele din lemn se uzează mai repede decât cele din alte materiale. Mult mai ușoare și mai ieftine decât o sanie din lemn sunt cele din plastic. Sunt accesibile și sunt disponibile în multe culori, dar aici se termină cu adevărat avantajele lor. Cu un joc intensiv și frecvent, acestea vor dura doar un sezon. Din același motiv, cursierele pentru o duzină de zloți sau cam așa ceva, care se sparg după câteva vizite pe pârtie, nu sunt o alegere bună. Este mult mai bine să investiți într-o sanie metalică solidă, care va dura ani de zile. Acestea sunt ușoare, astfel încât copilul nu ar trebui să aibă nicio problemă în a trage singur echipamentul. În plus, săniile metalice, protejate împotriva umezelii, nu vor fi afectate de zăpadă sau de frig. Datorită acoperirilor utilizate, acestea nu ruginesc.

Un cadou de Crăciun

O sanie este o sursă perfectă de atracții de iarnă și de distracție în aer liber. De aceea, este o idee bună pentru un cadou de Crăciun sau de ziua de naștere! Cu siguranță vă veți face copilul fericit cu un astfel de cadou și îi veți asigura o distracție deosebită pe tot parcursul sezonului de iarnă: în timpul vacanței de Crăciun, a vacanței trimestriale sau a sărbătorilor de iarnă. Merită să oferiți un model confortabil cu spătar unui copil mic. Acesta îi va asigura siguranța în timp ce alunecă pe deal și un confort sporit în timpul călătoriilor zilnice cu sania. Dacă copilul este un pic mai mare, o sanie plată fără spătar, care alunecă ușor pe pulbere albă, va fi o alegere excelentă. Patinele metalice asigură o alunecare bună pe zăpadă sau gheață. Aceste modele nu sunt doar rapide, ci și stabile și sigure. Acesta este un alt motiv pentru care acestea sunt potrivite ca un cadou – puteți fi siguri că veți prezenta un obiect decent, care va servi mult timp, nu numai pentru copilul talentat, ci și pentru generațiile următoare.