Rastele de transport

Numărul de filtre active
Filtru

Afișez toate cele 9 rezultate

Rastele de transport

Rafturile de transport robuste și durabile reprezintă baza unui transport de succes, în special pentru componentele grele sau predispuse la deteriorări. Rafturile de transport din oțel sunt deosebit de populare în sectorul transporturilor și al depozitării. În calitate de producător, înțelegem cerințele ridicate pe care clienții le au față de acest produs. La urma urmei, un suport decent este o garanție pentru un transport sigur și de succes. Prin urmare, putem garanta că rafturile noastre pentru vehicule sunt produse fabricate din profiluri de oțel solide, stabile și cu o capacitate de încărcare solidă.
Oferim rafturi cu o singură față, precum și rafturi cu două fețe, atât de tip L, cât și de tip A. Puteți ajusta o serie de parametri pentru a obține un produs care să corespundă așteptărilor dumneavoastră.

Rafturi pentru ferestre și geamuri

Produsele din sticlă necesită o atenție specială în timpul transportului, deoarece nu este dificil ca acestea să fie deteriorate în timpul transportului. De aceea, oferim rafturi profesionale pentru sticlă și ferestre, care asigură transportul în siguranță al produselor sensibile. Suprafața de încărcare este acoperită cu cauciuc, care absoarbe șocurile. În plus, produsele noastre nu sunt potrivite doar pentru transport, ci și pentru depozitare, depozitarea și transportul intern.
Datorită designului lor sofisticat, produsele nu sunt potrivite doar pentru transportul ferestrelor și al geamurilor. De asemenea, acestea pot fi utilizate pentru a transporta uși și diverse tipuri de panouri: piatră, plexiglas și placaj.

Produse personalizate

Pentru a răspunde cât mai exact cerințelor dumneavoastră, vă oferim rafturi de transport pregătite la comandă individuală. Parametrii care pot fi modificați includ numărul de grinzi de susținere orizontale și verticale, numărul de stâlpi de siguranță și capacitatea de încărcare a standului. Valori precum lungimea totală și de încărcare, lățimea totală și de încărcare și înălțimea totală și de încărcare sunt corelate cu aceste elemente.
În plus, suportul de sticlă poate fi vopsit în orice culoare RAL sau galvanizat la cald. Acesta poate fi echipat cu cârlige pentru stivuitor sau cu cârlige pentru macara și HDS. În plus, standul poate avea profile orizontale echipate cu o etanșare completă sau profile verticale echipate cu o etanșare de cameră. Oferim, de asemenea, posibilitatea de a plasa fișe informative, descrieri și inscripții gravate sau tăiate cu laser în profile.