Puf

Numărul de filtre active

Nu au fost găsite produse care să corespundă selecției dumneavoastră.

Puf

Există multe piese de mobilier pentru scaune. Canapele, fotolii, scaune, scăunele, taburete… Alegerea este imensă, iar spațiul nu este infinit – așa că merită să vă gândiți la o soluție care să fie atât confortabilă, cât și practică. Prin urmare, o idee interesantă este pufulețul metalic fără spătar. Acesta combină avantajele taburetelor clasice din lemn cu cele ale mobilierului tapițat. Moale și plăcută la atingere datorită tapițeriei sale, ocupă puțin spațiu și este ușor de mutat. Pufurile fără laturi încorporate sunt mai ușoare din punct de vedere optic și nu “încurcă” o cameră aranjată vizual.

Așezare confortabilă

Un puf cu scaun tapițat este o alternativă excelentă la un taburet clasic din lemn. Modelul pe picioare înalte include toate avantajele acestui produs – mai presus de toate, poate fi ascuns cu ușurință sub masă și laturile sale nu se murdăresc cu ușurință. Datorită scaunului său moale, este mult mai confortabil decât un taburet din lemn dur. Un astfel de puf este, de asemenea, perfect pentru a fi așezat lângă măsuța de toaletă în dormitor sau în dressing. De asemenea, își are locul său în camera de zi – dacă este așezat lângă un fotoliu, va fi minunat ca un taburet. Bineînțeles, este potrivit și pentru hol – va face ca încălțarea pantofilor și îmbrăcarea copiilor să fie mult mai ușoară.

Șederea confortabilă este treaba ta

Pufurile tapițate sunt, de asemenea, o soluție excelentă pentru unitățile de catering – cafenele, pub-uri și pizzerii. Practice și ușoare, acestea fac cu siguranță curățenia mai ușoară. Acestea sunt ușor de mutat, astfel încât rearanjarea meselor și a spațiilor nu va cauza probleme. Chiar dacă un client dorește locuri suplimentare fără a anunța în prealabil, le puteți oferi cu ușurință cu ajutorul unor pufuri practice. Datorită gamei noastre largi de culori, puteți combina în mod liber culorile pentru a crea un decor original și foarte interesant pentru localul dumneavoastră. Combinați pufurile noastre cu scaunele noastre pentru a crea un design interior colorat și interesant.

Dama de pică

Pufurile noastre matlasate vă oferă o mulțime de idei de design. Puteți alege din 23 de culori de tapițerie, ceea ce vă oferă o gamă largă de posibilități. De aceea, veți găsi cu siguranță un model care să se potrivească perfect interiorului dumneavoastră. Țesăturile de tapițerie în culori reci, de oțel, sunt recomandate pentru interioarele de tip loft sau industriale. Galbenii și portocalii calzi și portocalii vor sublinia perfect decorul în stil boho. Verde sticlă, albastru marin sau bordo vor completa aranjamentul camerelor clasice și elegante. Culoarea tapițeriei poate fi asortată cu tapițeria canapelei sau a fotoliilor, creând astfel un design interior complet.