Piscine de gradină

Numărul de filtre active
Filtru

Nu au fost găsite produse care să corespundă selecției dumneavoastră.

Piscine de gradină

O baie răcoritoare într-o zi călduroasă este un vis obișnuit. Din păcate, nu avem întotdeauna ocazia să mergem la piscină sau la lac. O modalitate excelentă de a vă asigura accesul liber la apă este să pariați pe piscinele de grădină. Aceasta este o soluție excelentă nu numai pentru pasionații de înot, ci și pentru persoanele care apreciază relaxarea în apă, fără a fi deranjate de prezența străinilor. În plus, o piscină privată este o soluție mult mai igienică decât utilizarea piscinelor publice.
Există multe modele de piscine pe piață, printre care cele mai populare sunt piscinele gonflabile și piscinele cu cadru. Din păcate, primul tip este potrivit doar pentru copii, din cauza dimensiunilor mici și a nivelului scăzut al apei. În plus, acestea pot fi deteriorate foarte ușor. Modelele cu cadru, pe de altă parte, necesită multă muncă pentru a fi asamblate și dezasamblate. Dacă optați pentru un model staționar, singurul lucru de care va trebui să vă faceți griji va fi să păstrați piscina curată, ceea ce, desigur, este și în cazul piscinelor cu cadru și al celor gonflabile.

O piscină pentru întreaga familie

O piscină mare, dreptunghiulară, este cea mai bună pentru întreaga familie. Adulții și copiii mai mari pot înota cu ușurință. Un model mai mare le oferă, de asemenea, membrilor mai tineri ai familiei posibilitatea de a învăța să înoate, sub ochii vigilenți ai părinților lor. Este cu siguranță o opțiune mai bună decât o piscină din oraș, care este de obicei plină de oameni, sau un lac unde fundul poate fi denivelat și înșelător. În plus, piscina poate fi dotată cu un dispozitiv care generează valuri artificiale, un dispozitiv care generează valuri artificiale. Acest lucru este, de asemenea, de mare ajutor atunci când învățați să înotați.
O piscină în grădină este, de asemenea, o modalitate de a distra copiii în timpul vacanței de vară. Nu este întotdeauna posibil să petreceți săptămânile însorite de vară departe de casă. În acest caz, posibilitatea de a se bălăci în voie într-o piscină nu va fi bună doar pentru copii, ci și pentru părinți! În plus, amenajarea unei piscine în grădină îi va încuraja cu siguranță pe cei mai tineri membri ai familiei să facă mai multă mișcare în aer liber.

Îmbăiată în lux

O piscină în curte nu este doar o distracție grozavă pentru familie. Adulții vor aprecia faptul că se pot relaxa și se pot răcori în apă atunci când temperaturile sunt ridicate. O altă modalitate de relaxare în timpul verii este să faceți plajă pe un șezlong lângă piscină, în propria grădină sau în grădina proprie. În plus, puteți organiza o adevărată petrecere la piscină în weekend sau într-o seară de vară după serviciu.
Puteți să vă puneți piscina privată de lux pe gazon sau să o scufundați în pământ. Depinde doar de nevoile și preferințele dumneavoastră individuale. Fiecare model este livrat cu un set de accesorii pentru piscină, cum ar fi o pompă, filtre și skimmer. Astfel, puteți fi sigur că veți primi un set gata de a fi pus în curtea dvs., înconjurat de verdeață.