Piedestale

Numărul de filtre active
Filtru

Nu au fost găsite produse care să corespundă selecției dumneavoastră.

Piedestale

Mulți oameni aleg să amplaseze în grădina lor plante frumoase, dar delicate. Acestea merită să fie expuse în mod corespunzător și au nevoie de un loc sigur, unde nu vor fi călcate în picioare, călcate sau stropite cu apă. Piedestalurile de grădină sunt o modalitate excelentă de a face acest lucru. Acestea vor oferi un spațiu adecvat pentru plantele în ghiveci. Dacă sunt așezate la înălțime, vor fi la adăpost de accidente neprevăzute! Astfel de piedestaluri sunt minunate nu numai în grădină, ci și pe balcon sau pe terasă. Combinarea mai multor modele de înălțimi diferite permite crearea unei compoziții uniforme – chiar și într-un spațiu mic. Dacă preferați un aranjament mai eclectic, puteți combina piedestalul cu unul dintre suporturile pentru flori. Balconul sau terasa dvs. va arăta cu siguranță uimitor!
Un piedestal de grădină nu numai că va face spațiu pentru ghivecele dvs., dar vă va înfrumuseța și decora grădina. Culoarea lor frumoasă, maro ruginie, se va potrivi de minune cu verdeața naturală. Aceasta va da o profunzime suplimentară plantelor, care vor apărea și mai frumoase pe fundal!

Un loc pentru un podium

Acest tip de piedestal nu este potrivit doar ca bază pentru ghivecele de grădină. Adesea amplasăm statui sau sculpturi de diferite tipuri în grădină sau pe terasă. Cu toate acestea, pentru ca ele să nu dispară în fundal, au nevoie de o bază pe care să se sprijine. Piedestalurile noastre de grădină sunt baza perfectă pentru sculptura dumneavoastră. Diferitele lor forme și mărimi vă vor permite să găsiți cea perfectă, care va scoate în evidență și va distinge frumos figura în vegetația verde a grădinii. Le confecționăm din oțel Corten durabil și rezistent, astfel încât sunt sigure că vor rezista la greutatea artei!
Luați în considerare și faptul că piedestalurile în sine arată ca niște sculpturi abstracte. Aspectul lor interesant va adăuga cu siguranță o notă interesantă și originală la designul grădinii dumneavoastră. Dacă puneți mai multe modele împreună, puteți crea un decor oarecum misterios și extravagant pentru proprietatea dumneavoastră.

Versatilitatea este cheia

Piedestalurile pot fi folosite în și mai multe moduri! Puteți amplasa piedestalul înalt lângă grătarul dumneavoastră, unde servește drept masă practică pentru diverse ustensile: farfurii, tacâmuri sau pahare. De asemenea, are spațiu pentru legume sau cârnați care așteaptă să fie gătite. Modelul mai jos, mai pătrat, poate fi folosit cu ușurință ca o masă de terasă sau de grădină în stil industrial! Va fi cu siguranță o soluție originală și unică.
Există, de asemenea, spațiu pentru bazele noastre în grădinile restaurantelor. Dacă sunteți în căutarea unor elemente de arhitectură mică, care vă vor permite să vă distingeți spațiile de altele, decorațiunile interesante sunt baza de bază! Puteți pune lămpi pe un piedestal, care va ilumina mesele sau un bar în aer liber. De asemenea, merită să acordați atenție ghivecelor de corten, care, combinate cu bazele, vă vor permite să creați un aranjament armonios și coerent al grădinii.