Paturi pliante

Numărul de filtre active
Filtru

Afișez toate cele 4 rezultate

Paturi pliante

Sunteți o persoană activă și sociabilă care adoră să petreacă timp cu cei dragi? Sau poate că excursiile în aer liber sunt modul tău de a-ți petrece weekend-urile libere? Atunci aveți nevoie cu siguranță de un loc în plus pentru a dormi. Paturile de câmp sunt perfecte pentru acest rol. Acestea sunt ușoare și ușor de pliat. Prin urmare, le puteți depozita cu ușurință în pod, în pivniță sau în dulap, iar atunci când este necesar le puteți scoate și le puteți desfășura rapid. De asemenea, acestea sunt ușor de transportat datorită greutății și dimensiunilor compacte. Cadrul din oțel sau aluminiu asigură o capacitate solidă de încărcare, iar materialul din poliester este rezistent la deteriorare, la rupere și are proprietăți impermeabile.

Paturi de turism pentru camping

Dacă campingul în aer liber este relaxant pentru dvs. și campingul peste noapte este forma dvs. preferată de vacanță, paturile de camping pliabile sunt o necesitate! În zilele noastre, corturile sunt construite în așa fel încât înăuntru poate încăpea cu ușurință un pat de tabără. Acest lucru înseamnă că nu vă va fi la fel de frig ca atunci când dormiți într-un sac de dormit pe podea. Ca să nu mai vorbim de cât de mult se va îmbunătăți confortul de somn! Sau poate organizați tabere de cercetași sau excursii similare pentru copii și tineri? Dotarea centrului dvs. cu paturi de tabără practice este o modalitate excelentă de a oferi un spațiu de dormit adecvat pentru mai multe persoane.

Paturile pliabile – o alternativă la o saltea

Paturile pliabile cu ramă metalică sunt ideale dacă nu dispuneți de prea mult spațiu de depozitare, iar o piesă de mobilier suplimentară pentru dormit este o necesitate. Datorită dimensiunilor sale reduse atunci când este pliat, un pat de tabără poate fi depozitat și în apartamentele unui bloc de apartamente sau în cabane de vacanță. Este o alternativă excelentă la o saltea gonflabilă. În primul rând, este mult mai rapid să desfășurați un pat de tabără decât să umflați o saltea. De asemenea, plierea mobilierului este mai rapidă decât dezumflarea acestuia. În plus, confortul de dormit este mai mare, deoarece patul nu scârțâie și nu se răcește ca o saltea de cauciuc.

Pat de rezervă pentru oaspeți

Dacă familia și prietenii rămân adesea peste noapte în casa sau în apartamentul dumneavoastră, un pat suplimentar pentru oaspeți este esențial. Cu toate acestea, nu toată lumea are posibilitatea de a mobila o cameră de oaspeți cu spațiu de dormit suplimentar. În acest caz, paturile de câmp vor fi perfecte! Dacă este necesar, puteți să le desfășurați rapid și să faceți așternuturi pentru cei dragi. Sau poate că sunteți în mijlocul unei mutări și patul dvs. nu a sosit încă? O piesă de mobilier pliabilă poate fi o soluție temporară excelentă. Un pat de câmp este o piesă de mobilier extrem de practică și multifuncțională, care va fi cu siguranță utilă în orice casă!