Paleți din aluminiu

Numărul de filtre active
Filtru

Afișez toate cele 4 rezultate

Paleți din aluminiu

Este imperativ ca industria alimentară, chimică sau farmaceutică să respecte cele mai înalte standarde de igienă, atât în timpul producției, cât și în timpul transportului și depozitării. În fiecare dintre aceste etape, paleții din aluminiu reprezintă cea mai bună alegere pentru a asigura siguranța fitosanitară. Aceștia au o serie de avantaje față de paleții din lemn sau din plastic. Spre deosebire de paleții din lemn sau plastic, aceștia nu se deformează, nu se rup, nu se sparg și nu se umflă. Paleții din aluminiu sunt ușori și rezistenți și pot suporta sarcini mai mari. Datorită suprafeței lor netede și rezistente, acestea sunt ușor de curățat și nu absorb mirosurile sau murdăria. Acestea sunt rezistente la schimbările de temperatură și pot fi utilizate în toate condițiile meteorologice. Acestea nu necesită tratamente suplimentare, cum ar fi fumigația sau tratamentul termic. Nu ruginesc și sunt rezistente la foc și la mucegai. Prin urmare, acestea respectă standardele europene și procedurile HACCP, spre deosebire de paleții din lemn, care pot fi o sursă de contaminare microbiologică.

Economisiți și reînnoiți

Paleții din aluminiu nu numai că oferă siguranță igienică și sanitară, dar aduc și mari economii în termeni de bani. Acestea sunt ușoare și, prin urmare, reduc costurile de livrare. Acestea sunt fabricate din materiale durabile, astfel încât nu trebuie să cheltuiți bani pentru înlocuiri sau reparații frecvente. În plus, utilizarea paleților din aluminiu în lanțul logistic intern reduce semnificativ cantitatea de deșeuri generate. Datorită durabilității materialului și ușurinței de curățare, veți putea utiliza aceiași paleți pentru o perioadă foarte lungă de timp, respectând în continuare standardele de siguranță și igienă. În plus, paleții din aluminiu pot fi reciclați cu ușurință, fără pierderea proprietăților materialului. Aluminiul este un material care poate fi reciclat aproape la nesfârșit. Prin urmare, paleții din acest material au un avantaj față de paleții din lemn sau plastic, a căror reutilizare este limitată de posibilitățile materialului.

Cele mai înalte standarde

Suntem un producător polonez de paleți Euro din aluminiu. În fabrica noastră, producem două tipuri de paleți: pe patine și pe picioare. Modelele disponibile în magazinul nostru sunt fabricate în dimensiuni standard (de exemplu, 1200×800 mm), ceea ce le face potrivite pentru ridicarea cu ajutorul stivuitoarelor. Profilele de aluminiu utilizate în procesul de producție sunt tăiate cu laser, astfel încât toate elementele să se potrivească perfect. Paleții din acest material sunt, de asemenea, mai siguri pentru angajați, deoarece sunt rezistenți la deteriorare. Chiar și în cazul puțin probabil al unei deteriorări, nu vor ieși așchii sau cuie periculoase din ele. Toate modelele disponibile sunt conforme cu principiile bunei practici de fabricație (GMP) și ale bunei practici de igienă (GHP). Prin urmare, paleții noștri din aluminiu sunt garantați pentru a menține cele mai înalte norme și standarde în contact cu produsele alimentare, cosmetice și chimice.