Organizatoare cabluri

Numărul de filtre active
Filtru

Afișez singurul rezultat

Organizatoare cabluri

Există o adevărată încurcătură de cabluri sub birou, care îngreunează utilizarea computerului și adună praf? Căutați o soluție practică pentru a le face față? Organizatoarele de cabluri sunt o modalitate excelentă de a asigura ordinea și siguranța. Este un suport special, pe care îl puteți monta cu ușurință sub birou cu ajutorul șuruburilor de montare. Aceasta vă va ușura foarte mult gestionarea cablurilor. Cablurile plasate într-un astfel de jgheab nu vor fi supuse riscului de a fi deteriorate sau tăiate. Nu uitați că cablurile transportă un curent de 230 V, astfel încât ruperea izolației unui cablu reprezintă un pericol grav! În plus, vă veți proteja echipamentul împotriva căderii și deteriorării, deoarece veți elimina riscul de a trage accidental de cablu și de a-l doborî.
Pe lângă cablare, puteți amplasa pe tăvița de cabluri și o bandă de alimentare, un distribuitor sau un cablu prelungitor. O astfel de unitate, înșurubată pe masa de lucru, este un loc mult mai sigur pentru sursele de alimentare decât podeaua. Prizele suspendate nu vor fi inundate sau deteriorate accidental.

Modul de a rula cabluri

Hardware-ul unui computer include mai multe componente: mouse, tastatură, difuzoare sau monitor. Un router sau un cablu de rețea este, de asemenea, esențial. În timp ce apar versiuni fără fir, unele dintre aceste dispozitive au încă un cablu tradițional. Acesta este motivul pentru care aproape toți cei care au un computer au nevoie de o grilă de calculator. De îndată ce îl înșurubați, puteți uita de confuzia și dezordinea care domnește de obicei sub birouri!
Dacă vă decideți pentru un organizator sub birou, merită să cumpărați și niște cleme speciale pentru cabluri sau Velcro. Acestea vă vor ajuta să le grupați în pachete mai groase. Cel mai bine este să grupați cablurile dintr-o familie împreună, de exemplu, cablurile de iluminat, de difuzoare sau de mouse și tastatură.  Acest lucru va reduce numărul cablurilor de la câteva zeci la două sau trei, ceea ce va facilita mult mai mult ordonarea și plasarea lor pe o pistă.

Maschează haosul

Credeți că protecțiile pentru cabluri sunt necesare doar pentru persoanele care își folosesc mult calculatorul? Nu, deloc! De fapt, o organizare atentă a cablurilor este utilă în orice casă. În primul rând, dacă cablurile sunt așezate pe podea, acolo se adună mult praf. Atârnarea și ascunderea lor nu numai că va face ca această problemă să dispară, dar va face și curățenia și utilizarea aspiratorului mai ușoară. În plus, organizatorul de cabluri este util și pentru toți proprietarii de animale de companie. Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la faptul că animalul dvs. de companie mestecă cabluri lungi. Este, de asemenea, o idee pentru estetică. Să nu ne facem iluzii, o grămadă de cabluri sub birou nu arată bine. De aceea, este o idee bună să îl camuflați pe un raft special pentru cabluri. Ascunderea unui astfel de haos va îmbunătăți cu siguranță estetica camerei.

Organizarea ergonomică a cablurilor

Există mai multe alternative la organizatorul sub tejghea. De obicei, este vorba de o cutie de cablu. Puteți ascunde acolo benzi și cabluri de extensie și puteți lăsa cablurile să iasă prin deschiderile laterale. Totuși, aceasta este o soluție cu mai multe dezavantaje decât avantaje. În primul rând, o astfel de cutie ocupă spațiu pe podea, deci nu este o soluție ergonomică, mai ales pentru spațiile mici. În al doilea rând, de fiecare dată când trebuie să conectați sau să deconectați ceva, veți fi nevoit să vă scufundați sub birou. Desigur, puteți pune recipientul pe blat, dar merită să îl aglomerați cu un alt obiect mare? În cele din urmă, merită menționat faptul că nu orice prelungitor sau mai mult va încăpea în cutie. Dacă optați pentru un organizator suspendat, chiar și o bandă lungă – sau câteva scurte – se va potrivi deasupra acestuia, ieșind puțin dincolo de marginea grilajului. Dacă îl așezați sub blatul de lucru, nu numai că folosiți spațiul nefolosit, dar aveți și banda la îndemână. Puteți ajunge cu ușurință la comutator și puteți conecta sau deconecta fișa de care aveți nevoie.