Noptiere

Numărul de filtre active
Filtru

Nu au fost găsite produse care să corespundă selecției dumneavoastră.

Noptiere

Dormitorul este una dintre cele mai importante camere din fiecare casă. Aici ne relaxăm, ne calmăm și ne adunăm forțele pentru a doua zi. Pentru a asigura cel mai mare confort de odihnă, trebuie să avem la îndemână lucrurile necesare. Pentru a ajunge mai ușor la ele din pat, puneți noptiere joase lângă pat. Acestea vă pot ține telefonul, ochelarii, o carte sau o cană de ceai de seară. Dacă folosiți un ceas deșteptător tradițional, o noptieră este o necesitate! Astfel, atunci când vă treziți dimineața, nu va trebui să căutați ceea ce aveți nevoie, pentru că totul va fi la îndemână.

Masă cu lampă de noptieră

O noptieră este o necesitate dacă doriți să puneți o lampă de noptieră lângă pat. Este o piesă de mobilier care face viața de zi cu zi mult mai ușoară. Cu o lampă de noptieră lângă pat, vă puteți bucura cu ușurință de lectura de seară. Este, de asemenea, util pentru persoanele care se trezesc adesea dimineața devreme sau noaptea. Dacă îl așezați pe un dulap lângă pat, nu va trebui să căutați în întuneric întrerupătorul de lumină de pe peretele din camera dvs., deoarece îl veți avea la îndemână.
O astfel de noptieră cu o lampă pe ea este, de asemenea, minunată pentru camerele copiilor. Copiii mici cer adesea să nu stingă lumina noaptea. O lampă mică, cu o lumină blândă, așezată pe noptieră, îi va oferi copilului dumneavoastră un somn liniștit. De asemenea, copilul dumneavoastră își poate așeza jucăria preferată pe această masă. Astfel nu o va strivi în timp ce doarme și va fi bine dispus când se trezește!

Alege bine, dormi liniștit

Atunci când căutați o masă pentru dormitor, asigurați-vă că are dimensiunea potrivită pentru patul dumneavoastră. Asigură-te că nu este prea înalt, pentru că atunci vei avea probleme în a ajunge la ceva din poziția culcat. Dar dacă patul dvs. este înalt, alegerea unui model prea jos va însemna că va trebui să vă aplecați mult pe spate. Cu marea noastră gamă de dimensiuni, veți găsi cu siguranță o masă care să se potrivească cu restul mobilierului din dormitor.
Mobilierul nostru este cel mai potrivit pentru dormitoarele moderne. Combinația de lemn și metal se va potrivi perfect cu interioarele în stil brut, loft sau industrial. Măsuța de noptieră minimalistă va sublinia caracterul lor unic și, în același timp, vă va oferi confort nu numai în fiecare zi, ci și pe timp de noapte!