Mobilă de grădină

Numărul de filtre active
Filtru

Nu au fost găsite produse care să corespundă selecției dumneavoastră.

Mobilă de grădină

Odihna în aer liber este cu siguranță una dintre cele mai plăcute forme de petrecere a timpului liber. Pentru a ne bucura pe deplin de ea, avem nevoie de mobilier de grădină. Acestea ne oferă posibilitatea de a ne întinde confortabil pe o canapea sau de a ne întinde cu o carte pe un fotoliu în soarele cald al primăverii. Pentru a asigura o relaxare confortabilă în aer liber, merită să pariați pe mobilier solid cu saltea pentru a vă bucura de a fi în grădină sau pe terasă.

Confortul înainte de toate

Mobilierul inconfortabil vă poate strica plăcerea de a vă relaxa în grădină. Modelele realizate din plastic sau lemn sunt, desigur, populare, dar confortul nu este punctul lor forte. Duri și rigizi, aceștia devin inconfortabili după o perioadă scurtă de timp. Din acest motiv, modelele tapițate sunt cea mai confortabilă opțiune. Acestea ne oferă confort și ne permit să ne afundăm plăcut în saltea pentru ore îndelungate. În același timp, acestea arată mai elegant și mai exclusivist. Este, de asemenea, o opțiune practică – în caz de ploaie sau vreme rea, ascundeți saltelele, lăsând cadrul metalic afară.

Uneori soare, alteori ploaie

Cumpărăm mobilier de grădină cu gândul că ne va servi pentru mai multe sezoane. Prin urmare, merită să pariați pe produse fabricate din metal. Este un material rezistent la condițiile meteorologice și impermeabil. Nu se va decolora și nu va deveni palidă din cauza soarelui, precum mobilierul ieftin din plastic. De asemenea, sunt cu siguranță mai stabile decât cele din plastic – nu trebuie să le ascundem în grabă în caz de vânt puternic. Mobilierul din metal nu necesită niciun tratament special, spre deosebire de cel din lemn, care are nevoie de impregnare în fiecare sezon. Acestea pot rezista mai bine la verile ploioase și furtunoase. Dacă nu aveți un loc potrivit, un cadru metalic poate ierna cu ușurință pe terasă. Pur și simplu ascundeți saltelele.

Set de scaune

Mobilierul nostru de grădină este un set complet și frumos. Canapeaua, fotoliul și masa se completează reciproc pentru a crea un stil industrial coerent. Acestea vor arăta cel mai bine pe o terasă sau un balcon în stil loft. Acestea se vor potrivi de minune cu lemnul și cărămizile roșii. Griul tapițeriei lor va sublinia minunat verdele plantelor. Nu le va domina, ci doar va crea un fundal frumos pentru culorile lor naturale. De asemenea, mobilierul va completa perfect balustrada metalică a balconului sau paravanul de oțel de pe terasă. Acest lucru va crea un spațiu închis, armonios, care vă va încuraja să vă petreceți timpul acolo.