Mese stivuibile

Numărul de filtre active
Filtru

Nu au fost găsite produse care să corespundă selecției dumneavoastră.

Mese stivuibile

Echipamentul unei unități de catering este format din multe elemente, necesare atât pentru angajați, cât și pentru clienți. Fără îndoială, printre acestea, mesele de frunte sunt mesele de cafenea, atât cele de interior, cât și cele de exterior. Cele care vor fi amplasate într-o grădină, fie că este vorba de o cafenea sau de un restaurant, ar trebui să îndeplinească cerințe ridicate pentru a servi pe deplin oaspeții și pentru a facilita munca personalului. În primul rând, mesele pentru o grădină de bere ar trebui să fie realizate din materiale adaptate la spălare și dezinfectare frecventă. În acest rol, oțelul se va dovedi a fi o alegere excelentă. În plus, mobilierul de grădină din metal este rezistent la umiditate, la lumina soarelui, la șocuri și la lovituri. Datorită acestui fapt, puteți fi siguri că vă vor servi timp de mai multe sezoane. Atunci când alegeți mese de exterior, ar trebui să vă ghidați și după ergonomia designului. La urma urmei, acestea vor trebui să fie depozitate undeva pe timp de noapte, în timpul închiderii și în timpul sezonului de iarnă! De aceea, cel mai bine este să pariați pe modele stivuibile, adică pe modele care pot fi stivuite. În acest fel, nu ocupă prea mult spațiu, așteptând liniștiți în camera din spate primăvara.

Prin inimă până la stomac

Bineînțeles, materialul și durabilitatea mesei sunt importante, dar designul este la fel de important! Mai presus de toate, prezența unei grădini este adesea în avantajul localului, acționând ca un magnet pentru clienți. La urma urmei, cei mai mulți oameni preferă să se bucure de vremea frumoasă, în loc să-și petreacă timpul în casă atunci când au ocazia să ia masa afară. Mai mult, petrecând un timp plăcut într-un pub, nu vrem să ne bucurăm doar de palat, ci și de ochi. Prin urmare, merită să pariați pe mobilier original pentru a vă distinge grădina de alte unități de catering. Mobilierul interesant va face cu siguranță această sarcină mai ușoară. Cu toate acestea, este mai bine să nu alegeți modele grele cu forme neobișnuite, deoarece contează nu numai aspectul, ci și funcționalitatea. Este mult mai bine să mizezi pe mobilier simplu, dar în culori interesante. De exemplu, o masă neagră poate fi asortată cu scaune din cupru – sau invers. Un accent de culoare distinctiv va atrage cu siguranță atenția trecătorilor, iar designul ergonomic va asigura confortul la masă.

O masă nu numai pentru doi

Oferim mese cu blat pătrat, dreptunghiular sau rotund. În mod individual, acestea sunt potrivite pentru până la patru persoane. Cu toate acestea, ele pot fi asamblate cu ușurință pentru a forma o masă pentru mai multe persoane. Acest lucru va crea un loc în care nu numai cuplurile se pot întâlni, ci și familii întregi sau grupuri de prieteni se pot relaxa împreună în timp ce mănâncă și beau. De aceea, mobilierul nostru de grădină este perfect pentru cafenele mici și gelaterii, precum și pentru baruri și restaurante mari. În plus, îl puteți asorta cu ușurință cu scaunele potrivite pentru a crea un set de mobilier elegant. Bineînțeles, nu trebuie să optați pentru uniformitate și să luați fiecare piesă într-un stil diferit, creând un decor de grădină interesant și eclectic.
Mobilierul metalic se va potrivi bine în unitățile de luat masa în stil modern, industrial sau loft. Acest lucru vă va permite să păstrați stilul interiorului și în grădina exterioară.