Măsuțe de cafea

Numărul de filtre active
Filtru

Nu au fost găsite produse care să corespundă selecției dumneavoastră.

Măsuțe de cafea

Relaxarea de seară în sufragerie este ceva la care visăm toată ziua. Abia așteptăm să ne întindem pe canapea, să citim o carte sau să ne uităm la un film. Cel mai bun lucru este să aveți la îndemână gustările preferate sau o cană de ceai cald. Pentru a găsi un loc pentru ei, avem nevoie de bănci de living. Așezate lângă o canapea sau o canapea, acestea vor oferi spațiu pentru toate lucrurile de care aveți nevoie. Este o opțiune foarte confortabilă, mai ales atunci când ajustați înălțimea băncii la mobilierul din camera de zi.
Acest tip de mobilier va fi perfect ca o masă temporară pentru un copil. Dacă îi puneți un puf tapițat, veți găsi un loc confortabil pentru copilul dumneavoastră, unde poate, de exemplu, să deseneze sau să picteze. În timp ce lucrați în sufragerie, puteți fi mereu cu ochii pe cel mic.

Cafea pe bancă

O bancă de cameră funcționează bine ca o măsuță de cafea mai mare. Cel mai bine este să optezi pentru ea dacă sufrageria ta este mare și canapeaua este lungă. Acest lucru face ca toată lumea să ajungă ușor la masa de masă, care poate găzdui multe pahare și farfurii cu prăjituri sau gustări. Acest lucru conferă băncii un avantaj față de o măsuță de cafea, care poate fi o piesă de mobilier mai la îndemână, dar cu o suprafață utilă mult mai mică.
Dacă spațiul vă permite, merită să creați și o compoziție uniformă de bancă și masă de cafea. Alegând produse dintr-o singură familie, veți compune un set armonios, care nu numai că va fi un mobilier confortabil al camerei dvs., dar și o decorare frumoasă a camerei de zi. Pentru a găsi modelul perfect, optați pentru o bancă de sufragerie cu o culoare a bazei selectată individual. Astfel, veți obține o piesă de mobilier excepțională și unică, care va corespunde perfect așteptărilor și nevoilor dumneavoastră.

O idee în devenire

O aplicație evidentă pentru astfel de bănci, în afară de camerele de zi de acasă, este în spațiile publice. În acest tip de loc, merită să pui laolaltă mobilier cu caracter diferit, pentru a obține un interior eclectic și puțin dezinvolt, dar foarte interesant.
Își va găsi locul în toate tipurile de săli de așteptare. Puteți pune presa de specialitate pe ea, astfel încât clienții care așteaptă o programare la coafor sau la cosmetică să se poată inspira. În sala de așteptare a medicului sau a dentistului puteți pune cărți pentru copii și cărți de colorat pentru a-i ține ocupați pe cei mici, astfel încât să nu fie prea entuziasmați de programare. În birourile publice, pe bancă pot fi așezate pliante și broșuri de informare de toate tipurile. Posibilitățile sunt infinite și un lucru este sigur – banca are cu siguranță multe de oferit!