Masute canapea

Numărul de filtre active
Filtru

Nu au fost găsite produse care să corespundă selecției dumneavoastră.

Masute canapea

În sufrageria ta lipsește o masă pe care să poți pune paharul și gustările? Sau căutați un loc convenabil pentru telefonul dumneavoastră sau pentru telecomanda televizorului? Atunci vei avea nevoie de aceste mese laterale practice. Puteți să le așezați pe partea laterală a unei canapele sau a unui fotoliu și să glisați baza metalică sub mobilier. În acest fel, nu ocupă aproape deloc spațiu în camera dumneavoastră. În plus, sunt ușoare și ușor de transportat, astfel încât, oriunde vă așezați, veți avea întotdeauna un blat de masă convenabil pentru lucrurile esențiale. În ciuda dimensiunilor lor mici, mesele auxiliare sunt foarte stabile, deoarece cadrul lor este realizat dintr-un cadru metalic solid. Aceasta este o piesă de mobilier foarte practică și multifuncțională, care, datorită dimensiunilor sale mici, nu ocupă prea mult spațiu în casă.

Ajutor de masă de cameră de zi

O masă auxiliară confortabilă va fi potrivită practic în fiecare cameră de zi, atât mare cât și mică. Mai presus de toate, se va potrivi perfect în amenajările în stil scandinav, care apreciază nu numai soluțiile practice, ci și cele de design. Modelul simplu, de tip loft, se potrivește perfect în interioarele de tip industrial, făcând trimitere la mobilierul brut, de fabrică. O masă neagră va completa un stil minimalist, folosind doar câteva culori.
În orice caz, merită să pariați pe un set și să combinați masa laterală aleasă cu o măsuță de cafea sau o bancă de living. Acest lucru nu numai că va oferi confort și comoditate, dar va mobila și camera de zi într-un mod ingenios și armonios.

O masă, multe funcții

Mesele laterale sunt piese de mobilier extrem de versatile. Deoarece sunt mai înalte decât birourile sau mesele standard, le puteți folosi în picioare. Aceasta este o opțiune excelentă pentru persoanele care își folosesc mult laptopul. Dacă îl așezați pe o masă înaltă, puteți lucra în picioare. Acest lucru este o adevărată ușurare dacă stați jos cea mai mare parte a zilei.
Această piesă de mobilier este, de asemenea, perfectă pentru dormitor. Este grozav ca o masă de mic dejun pentru pat! Este mai înaltă decât noptiera, astfel încât să puteți mânca în confort. În plus, este foarte util dacă doriți să vă folosiți laptopul în pat. Puteți să vă așezați în siguranță calculatorul pe el și să lucrați sau să vă uitați la televizor în timp ce stați în picioare. Acest lucru este cu siguranță mai bine decât să-l țineți în poală, pe plapumă sau pe pătură, ceea ce poate duce la supraîncălzirea echipamentului.
De asemenea, puteți folosi o masă laterală ca bază pentru un ghiveci. Dacă aveți un exemplar frumos de plantă sau o carcasă interesantă, o puteți așeza pe masă într-un punct proeminent al camerei.