Lămpi suspendate

Numărul de filtre active
Filtru

Nu au fost găsite produse care să corespundă selecției dumneavoastră.

Lămpi suspendate

Pe langa iluminatul ambiental, un lampadar fixat pe tavan este si o expresie a stilului. O iluminare adecvată într-un interior este esențial – indiferent dacă lucrați sau studiați sau vă relaxați. Pentru a oferi în spațiul nostru de acasă, avem nevoie de diferite tipuri de puncte de lumină. Lămpi de perete, candelabre, lămpi de birou și noptieră … Există multe tipuri de iluminat, dar cele mai populare sunt încă lămpi suspendate clasice – în principal datorită versatilității și utilității lor. Le așezăm în sufragerie, bucătărie, hol sau dormitor. Se potrivesc în fiecare cameră, deoarece vin într-o varietate de forme și modele: de la cele mai simple forme la opere de artă rafinate. Alegerea este imensă, dar un lucru este sigur – cu siguranță îți vei găsi idealul printre lămpile suspendate!

O idee grozavă

O lampă suspendată cu o formă interesantă poate fi cel mai important element decorativ al unui interior. Pe de o parte, nu va domina spațiul ca un candelabru expansiv, pe de altă parte – datorită designului său interesant – va atrage privirile tuturor ca o sculptură abstractă. Desigur, să nu uităm de cea mai utilă caracteristică a acestui produsl! Lungă sau poate lampă dreptunghiulară, va arăta excelent deasupra insulei de bucătărie și va crea un mediu potrivit pentru muncă. Deasupra mesei de luat masa, puteți agăța un model modern cu trei becuri. Datorită acestui fapt, veți sublinia și distinge masa pe fundalul întregii camere. Lămpi suspendate sunt acum un mare succes. Sunt perfecte pentru un hol și o cameră de zi în stil loft.

Pofta de mâncare crește pe măsură ce lumina strălucește

Casa nu este singurul loc unde pot fi prezentate lămpile suspendate. Sunt o opțiune excelentă pentru restaurante! Suspendate direct deasupra mesei, ele creează un spațiu închis, exclusiv, datorită contrastului dintre zonele luminate și umbrite. Modelele de lampi cu abajur încorporat sunt produsele ideale concepute pentru astfel de spații. Datorită acestui fapt, clienții se vor simți speciali și neobișnuiți. Acest tip de iluminat va sublinia, de asemenea, frumos vasele care vor fi pe masă. Toată lumea va primi cu siguranță pofta de mâncare la vederea ei! Desigur, aceasta este o idee care merită introdusă nu numai în restaurantele mari, ci și în cafenelele mici și în casele de ceai. Prin separarea meselor individuale de iluminatul tavanului, veți crea un spațiu cald și confortabil pe care clienții îl vor aprecia!