Lămpi de tavan și plafoane

Numărul de filtre active
Filtru

Nu au fost găsite produse care să corespundă selecției dumneavoastră.

Lămpi de tavan și plafoane

Când cumpărați o lămpi de tavan, aveți nevoie de ele pentru a servi funcția de bază,aceea de a furniza cât mai multă lumină. În unele cazuri, aceasta va însemna să mergeți pentru o lampă care să aibă un grad de luminozitate mare în zona ce vă interesează. În alte cazuri, luminile slabe care adaugă ceva la ambianța camerei sunt suficiente. Când căutați un anumit model, încercăm să selectam anumite modele care vor obține efectul luminii naturale, care au un design impecabil. Prin urmare, merită să utilizați lampi de tavan și plafoane. O trăsătură caracteristică a acestui tip de iluminat este că este amplasată aproape de suportul de tavan. Ca urmare, lumina se reflectă pe pereți, creând un efect moale, natural, fără umbrire evidentă. Dacă decideți să utilizați o lampă de tavan cu becuri direcționate în direcții diferite, veți aprofunda doar acest rezultat pozitiv.

Lămpi de tavan vor funcționa bine și în birouri – atât în ​​companie, cât și acasă. Acestea înmoaie lumina care iradiază de pe ecran și strălucirea lămpii de birou.

Luminează-te!

Datorită avantajelor menționate mai sus, plafoanele și plafoanele sunt, de asemenea, o soluție bună pentru un dressing sau o sală de amenajare. Ele oferă un tip de iluminare mai natural, astfel încât reflexia noastră nu va fi afectată de umbre artificiale. Un astfel de contrast între lumină și umbră ar fi creat atunci când este iluminat cu o lampă suspendată, oferind un stâlp simplu și compact de iluminare. Plafoanele își vor gasi locul și în dormitor. Uneori ne place să citim în pat înainte de a ne culca. Pe de altă parte, nu vrem să ne expunem ochii la prea multă lumină, mai ales seara târziu. Prin urmare, merită să neutralizați reflectorul unei lămpi de noptieră sau de perete cu iluminat de tavan. Datorită acestui fapt, ne vom furniza un fascicul de lumină pe carte și nu ne vom strecura vederea.

Iluminează ca un exemplu de bun gust

Oferta noastră include o selecție vastă lămpi de tavane și plafoane: de la modele foarte simple și geometrice la forme complexe, ajurate. Pentru interioarele în stil modernist, recomandăm în special plafoane moderne în formă de ghețar. Lămpi cu abajur din sticlă vor sublinia perfect apartamentele clasice și elegante, decorate într-o atmosferă art deco. Camerele în stil industrial vor fi completate perfect de un tavan într-o formă brută, industrială. Cu siguranță, iluminarea planificată corespunzător vă va face viața mult mai ușoară și va sublinia frumos caracterul unic al apartamentului dumneavoastră. Casa ta va deveni un exemplu de amenajare bine gândită, funcțională și frumoasă!