Lampadare

Numărul de filtre active

Nu au fost găsite produse care să corespundă selecției dumneavoastră.

Lampadare

Lampi de podea sunt componentele unui interior modern. Iluminarea adecvată este unul dintre elementele de bază care creează starea de spirit și atmosfera din cameră. Funcționalitatea lămpii de podea a devenit mai largă – de la furnizarea de lumină la zonare, datorită căreia orice cameră poate fi schimbată dincolo de recunoaștere. Dacă doriți ca sufrageria dvs. să câștige eleganță, pariați pe un candelabru rafinat. O atmosferă somnoroasă este asigurată de lampă de podea cu abajur, iar lămpile în picioare sunt un sinonim al relaxării de seară. Prin crearea unui cerc de lumină blând, dar clar, ne ajută să ne relaxăm în timp ce ne uităm la televizor sau citim seara. Lampa de podea, plasată lângă fotoliu, va crea un început bun pentru colțul de lectură. Dacă veți complete cu rafturi pentru cărți, aceste trei elemente (desigur lângă o ceașcă de ceai fierbinte) sunt suficiente pentru a vă oferi un spațiu care va deveni o oază de liniște ore în șir! Prin urmare, o lampă de podea este o investiție rezonabilă, care nu numai că va crește confortul odihnei, ci și va decora apartamentul.

Pariați pe designul modern

Lămpi de podea nu sunt doar funcționale, trebuie de menționat si subliniat una dintre caracteristicile principale ale lampii este funcția sa de a opri lumina, făcându-l moderat calm și moale, care, la rândul său, contribuie la o atmosferă favorabilă, relaxantă în cameră. Modelele simple cu o singură sursă de lumină sunt esența minimalismului modernist. Vor fi perfecte pentru spații in stil loft sau o atmosferă industrială. O lampă de podea cu un picior îndoit Art Nouveau delicat, va completa frumos interioarele clasice și scandinave. Modelul care amintește de felinarele parcului va fi perfect în spațiul deschis al unei case ca un hambar modern. O lampă cu o nuanță chihlimbar va fi perfectă într-un boho colorat. Cu siguranță, fiecare își va găsi idealul printre lămpile noastre în picioare! Fabricate din oțel lăcuit de înaltă calitate, acestea vor rezista ani de zile, oferind lumină pentru multe seri lungi.

Un cadou la atenție

O lampă în picioare este, de asemenea, o idee minunată de cadou! Persoana supradotată se poate bucura de cadou imeamdiat – tot ce trebuie să facă este să conecteze cablul de alimentare. Lampa de podea este convenabilă și practică, deoarece o puteți muta cu ușurință dintr-o cameră în alta. Utilitatea și designul original al lămpilor vor fi cu siguranță pe placul tuturor. Modelele noastre în picioare se caracterizează prin simplitate și design universal, astfel încât acestea se vor încadra cu siguranță în orice interior. Datorită faptului că se potrivesc atât în ​​sufragerie, cât și în dormitor, își vor găsi cu siguranță locul în fiecare casă. Designerii folosesc adesea lămpi de pardoseală ca un instrument de zonare a încăperilor. pentru a schimba vizual camera, pentru a mări spațiul, pentru a ascunde defectele.

Lămpi de podea sunt, de asemenea, o soluție excelentă pentru persoanele care ar dori să se asigure cu noi puncte de iluminat. Lămpile de podea au o mare varietate de modele de diferite forme, culori, stiluri și chiar funcții. Amplasarea unei lămpi este cea mai simplă modalitate de a schimba devizarea iluminării din interiorul dvs.