Jardiniere urbane

Numărul de filtre active
Filtru

Nu au fost găsite produse care să corespundă selecției dumneavoastră.

Jardiniere urbane

Dezvoltarea spațiilor verzi urbane nu este o chestiune ușoară, mai ales dacă numărul de parcuri și piețe este mic. Pentru a introduce mai multă vegetație într-un spațiu betonat, ghivecele urbane sunt foarte utile. Amplasate de-a lungul străzilor și aleilor de promenadă, acestea înfrumusețează orașele și cartierele de locuințe și îi apropie pe locuitori de natură. De asemenea, acestea fac posibilă crearea unui parc de buzunar în zone pavate sau în zone foarte aglomerate, cum ar fi piețele și piețele.
Ghivecele de flori sunt, de asemenea, un element important al arhitecturii parcurilor mici. Acestea pot fi amplasate de-a lungul aleilor pentru a le separa de spațiu și pentru a reduce posibilitatea ca gazonul să fie călcat în picioare. Ghivecele de parc sunt, de asemenea, indispensabile atunci când se plantează plante fragile. Dacă se află într-un capac, riscul ca acestea să fie sparte, călcate de o bicicletă sau dezgropate de un câine este mult redus.

Ghivece stradale moderne

Amenajarea de ghivece urbane aduce cu sine multe avantaje practice. Amplasate de-a lungul trotuarului, acestea îi descurajează pe șoferi să parcheze în locuri neautorizate. De asemenea, acestea pot fi amplasate la intrarea într-o zonă pietonală, pentru a împiedica accesul mașinilor în zonă. Ghivecele noastre sunt ușor de mutat, astfel încât, dacă este necesar, intrarea poate fi pusă la dispoziția vehiculelor de urgență.
Materialul în sine are, de asemenea, multe caracteristici practice. Se recomandă chiar expunerea la diferite condiții meteorologice. Acest lucru conferă oțelului un strat ruginit de crom, cupru, siliciu și fosfor, care îl protejează de efectele coroziunii. Oțelul corten este un aliaj care rezistă tot timpul anului, așa că nu este nevoie să ascundeți ghivecele pentru iarnă.

Nu exagerați!

Ghivecele din oțel corten sunt o soluție excelentă nu numai pentru spațiile urbane. De asemenea, sunt perfecte pentru grădinile cafenelelor sau restaurantelor. Acestea vor permite nu numai să separe spațiul de spațiul urban, dar vor deveni și un decor original. Culoarea frumoasă, roșie-maronie a ghivecelor va face ca șederea clienților dvs. să fie mai plăcută și va atrage, de asemenea, privirile plimbăreților. Ei vor dori cu siguranță să treacă pe la unitatea dumneavoastră!
Desigur, aceasta este, de asemenea, o idee foarte convenabilă. Fie că vă eliminați grădina pentru iarnă, fie că o încălziți pentru a servi scopului său pe tot parcursul anului, vasele moderne din corten pot face față oricăror condiții! Problema apare, de asemenea, dacă plantați plante perene în ghivece care nu pot fi expuse la intemperii. Covoarele de ghiveci din Corten rezolvă această problemă – vor rezista tot sezonul în aer liber fără probleme și nu va trebui să vă deranjați să vă replantați plantele.