Iluminat cu spoturi

Numărul de filtre active
Filtru

Nu au fost găsite produse care să corespundă selecției dumneavoastră.

Spoturi și reflectoare

De obicei, considerăm că lămpile de tavan sau suspendate reprezintă iluminatul de bază al casei. Cu toate acestea, știm că un singur punct de lumină este adesea insuficient. Nu dorim ca elementele decorative de pe pereți să se piardă în umbră. Spoturile și spoturile sunt soluția la această problemă. Acestea fac posibilă iluminarea frumoasă a unui punct selectat dintr-o cameră. De asemenea, acestea oferă o serie de posibilități de proiectare. Lumina lor se reflectă pe pereți, astfel încât oferă un efect precis, dar blând și nu prea dur. O soluție profesională pentru fiecare casă!

Totul luminos

Spoturile sunt cea mai bună idee dacă doriți să evidențiați și să izolați un anumit punct din casa dvs. Le puteți folosi pentru a evidenția o figură, o sculptură sau chiar un raft. Dacă aveți în casă o piesă de mobilier frumoasă, veche sau modernistă, o puteți separa cu ușurință de spațiul de acasă cu ajutorul unui reflector. Este perfect pentru camera de zi, unde pe pereți sunt atârnate tablouri. Nu numai că operele de artă vor căpăta un cadru luminos frumos, dar veți obține și un efect profesional și elegant. Spoturile vor funcționa bine și pe coridor, unde atârnăm adesea fotografii. Dacă călătorești mult și pereții tăi sunt decorați cu fotografii din călătoriile tale, evidențierea lor cu spoturi va da un adevărat efect de galerie!

O lampă sub forma unui spot va funcționa bine și în baie. La urma urmei, acolo facem o mulțime de lucrări de precizie – ne bărbierim, ne colorăm părul sau ne machiem. Spoturile mobile sunt potrivite în special în baie. În această încăpere este foarte practic să se poată schimba direcția fasciculului de lumină, deoarece toate aceste activități necesită iluminare din unghiuri diferite.

Țintiți spre…

Spoturile mobile sunt o soluție foarte practică. Datorită capacității de a direcționa liber fasciculul de lumină, puteți ilumina exact punctul din cameră de care aveți nevoie în orice moment. Sunt perfecte pentru o garderobă de casă – lumina lor ajunge adânc în dulapuri și rafturi. În plus, veți putea să vă vedeți clar și precis în oglindă. Spoturile mobile sunt, de asemenea, utile în bucătărie, unde puteți ilumina un blat de lucru ales. Tot ce trebuie să faceți este să reglați reflectorul în mod corespunzător, astfel încât un singur punct de lumină poate înlocui mai multe lămpi fixe.

Copilul tău are un fler pentru teatru sau actorie? Agățați un reflector negru în camera lor pentru a-i face să se simtă ca un profesionist!