Iluminare

Numărul de filtre active
Filtru

Nu au fost găsite produse care să corespundă selecției dumneavoastră.

Iluminare

În zilele noastre nu ne putem imagina o funcționare normală fără lumină artificială. Ne permite să lucrăm, să studiem și să ne relaxăm în orice moment. Pentru a utiliza la maximum posibilitățile pe care ni le oferă iluminatul, trebuie să planificăm cu înțelepciune amplasarea punctelor de lumină acasă sau la locul de muncă. Acestea trebuie să fie suficiente pentru ca încăperea să nu fie slab luminată. Dacă vă forțați ochii în lumină slabă, veți provoca durere și oboseală ochilor. Pe de altă parte, dacă lumina este prea puternică, ne putem pune și noi ochii în stare proastă. De aceea, merită să ne gândim serios la amplasarea iluminatului în faza inițială a renovării sau a construcției, astfel încât să ne asigurăm confortul și confortul zilnic.

Lămpile de cameră

Tipul de bază al lămpilor sunt cele montate pe pereți sau pe tavan. Acest tip de iluminat își va găsi locul în aproape orice cameră, în funcție de modelul pe care îl alegeți. Pentru sufragerie, lămpile suspendate pe un cablu lung se vor potrivi cel mai bine. Acestea oferă un cerc de lumină clară și uniformă, astfel încât funcționează bine ca lumină de masă. Dacă ai un living mare, optează pentru un candelabru! Aceste modele mari și elegante funcționează cel mai bine în camere spațioase. Spoturile și spoturile sunt recomandate persoanelor care doresc să distingă un anumit punct din casa sau apartamentul lor. Tablouri, fotografii sau figurine interesante? Spotlighting vă va evidenția frumos colecțiile!

Aspectul practic al luminii

Bucătăria și holul sunt locuri din casă care nu trebuie doar să impresioneze prin designul lor, ci și să fie practice pentru utilizarea zilnică. De aceea, lămpile de tavan sau plafoanele funcționează cel mai bine în aceste camere. Atârnând aproape de tavan, acestea vor ilumina fiecare colț cu o strălucire uniformă și constantă! Și ce tip de iluminare funcționează bine în baie? Răspunsul este lămpile de perete! Sunt mici, dar foarte practice, așa că se vor potrivi perfect chiar și într-o baie mică. Agățați-le deasupra oglinzii pentru a obține un fascicul de lumină directă. Te va ajuta foarte mult în activitățile de zi cu zi, cum ar fi bărbieritul, machiajul sau pieptănatul.

Timp de iluminare

Un alt tip de lămpi sunt cele care se conectează la un contact în loc să fie montate direct pe perete. Lămpile de podea înalte sunt ideale pentru lectura de seară într-un fotoliu. De asemenea, acestea vă pot ajuta să iluminați camera în timp ce vă uitați la un film sau la televizor. Lămpile mici de birou și de masă au și mai multe întrebuințări! Acestea pot fi utilizate ca lămpi de masă sau de birou pentru a studia sau a lucra. Dacă le așezați lângă pat, pe o masă, acestea pot fi folosite ca lămpi de noptieră. De asemenea, sunt perfecte ca lumini de noapte în camera copiilor.
De asemenea, merită menționat faptul că avem familii de lămpi care includ modele de toate tipurile. Astfel, puteți alege o lampă suspendată, o lampă de tavan sau o lampă pe picior cu același stil și caracter. Prin urmare, dacă prețuiți coeziunea și armonia interiorului, pariați pe un stil uniform de iluminare în casa dvs.!