Icoane religioase

Numărul de filtre active
Filtru

Afișez toate cele 5 rezultate

Icoane religioase

Plasarea unei imagini religioase în casă reprezintă pentru mulți oameni o declarație de credință și de valori creștine declarate. De asemenea, pe perete apar adesea cruci sau icoane metalice. Aceste tipuri de reprezentări ale lui Iisus, ale Mariei sau ale sfinților își au încă originea în spiritualitatea bizantină. Mai mult, în religia ortodoxă, scrierea icoanelor este o activitate sacră, apropiindu-l pe autorul imaginii sfântului de Dumnezeu.
Adesea, în casele moderne există, de asemenea, un loc pentru a pune o reprezentare sacră. Cu toate acestea, imaginile tradiționale ale sfinților sau ale lui Hristos nu se potrivesc întotdeauna în interioarele moderne. De aceea, vă oferim imagini sfinte din metal frumoase și realizate cu precizie. Acestea se potrivesc perfect nu numai în apartamentele private, ci și în biserici și capele.

Picturi religioase pentru perete

Icoana pentru casă, atât din lemn, cât și din metal, este o idee excelentă pentru un cadou pentru un credincios. Va fi perfect pentru diferite ocazii, legate de religia practicată, cum ar fi botezul, comuniunea, confirmarea, nunta sau hirotonia. Puteți opta pentru o imagine a Fecioarei Maria cu pruncul, a lui Hristos sau a Papei polonez Ioan Paul al II-lea.
Icoanele religioase tradiționale din lemn se vor potrivi perfect în case și apartamente într-un stil mai clasic. De asemenea, sunt perfecte pentru bisericile și capelele tradiționale. Tablourile religioase din metal vor completa frumos nu numai interioarele private, ci și lăcașurile de cult cu un caracter modern.

Locul de rugăciune de acasă

Tablourile religioase din lemn sau metal sunt perfecte nu numai pentru a fi atârnate pe perete, ci și pentru a fi așezate pe un raft. În plus, în casele tradiționale se obișnuiește să se amenajeze un așa-numit colț sacru. Acolo sunt amplasate statui religioase și cruci, uneori și flori și lumânări. Acest lucru creează un loc pentru rugăciune, liniște și reflecție religioasă. Întreaga familie se adună acolo pentru a se ruga împreună. De obicei, colțul este situat într-o poziție proeminentă, astfel încât toți cei care intră să poată face semnul crucii în fața reprezentării Mântuitorului sau a Mamei sale. Agățarea unei imagini sfinte pe perete este primul pas pentru ca credincioșii să intre în contact zilnic cu Dumnezeu în intimitatea caselor lor și să primească o binecuvântare din mila Sa.