Grătare de grădină

Numărul de filtre active
Filtru

Afișez toate cele 4 rezultate

Grătare de grădină

Marea majoritate dintre noi ne plac petrecerile în aer liber. Asociem acest mod de petrecere a timpului liber cu serile calde de vară petrecute cu familia sau prietenii. Grătare de grădină sunt un element indispensabil pentru astfel de întâlniri și să diversificați momentele petrecute în aer curat cu familia. Cu toate acestea, înainte de începerea definitivă a sezonului de grătar, merită să echipați grădina, parcela sau terasa cu echipament adecvat de gătit „în aer liber”. Sunt o sursă de căldură și lumină – dar mai ales mâncare delicioasă! Grătarul de grădină este adesea unul dintre cele mai importante elemente ale unui colț de lounge pe o terasă sau într-un foișor de grădină. Pentru a ne bucura pe deplin de posibilitățile oferite de grătar, merită să alegem un grătar care să ne ofere cel mai înalt standard – nu numai de performanță, ci și de gătit!.

Grătar călit

Grătarul în grădină este o plăcere asociată în principal cu primăvara și vara. Dar de ce să nu îl extindeți și pentru lunile de iarnă și toamnă? Grătar Corten ne oferă o astfel de oportunitate – datorită acestuia vă puteți bucura de cartofi la cuptor și cârnați la grătar pe tot parcursul anului! Oțelul Corten este un aliaj inoxidabil pe tot parcursul anului, insensibil la condițiile meteorologice. Sub influența condițiilor meteorologice, pe oțel apare un strat caracteristic roșu-maroniu, dând impresia unei patine naturale. Împiedică ruginirea materialului. Datorită acestui fapt, grătarul poate sta în grădină sau pe terasă, indiferent de anotimp. Acest lucru ne oferă posibilitatea de a pregăti mese pe ea ori de câte ori dorim!

Design pe grătar

Cu toate acestea, durabilitatea nu este singurul avantaj al oțelului Corten – materialul este, de asemenea, extrem de proiectat. Popular printre arhitecți și decoratori, culoarea sa interesantă, ruginită, vă va decora cu siguranță terasa sau grădina. Va arăta ca o sculptură modernă, geometrică. Cu siguranță va atrage interesul tuturor oaspeților prin forma sa interesantă. Alături de grătar, merită amplasată o bază de grădină, tot din Corten. Nu numai că veți avea întotdeauna la îndemână farfuriile și tacâmurile necesare, dar vă veți completa și amenajarea grădinii cu un element complementar și foarte practic.

Focul etern

Grătarele noastre de grădină au fost proiectate în așa fel încât să combine cât mai aproape posibil un design unic și o funcționalitate ridicată. Toate pot fi arse cu cărbune sau lemn. Au un grătar reglabil și pereți laterali înalți, astfel încât pot fi folosiți nu numai ca un grătar tipic, ci și ca o mică vatră. Fiecare model are un raft inferior pe care vă puteți păstra combustibilul. Aceste avantaje, combinate cu calitatea înaltă a materialului și un design interesant, fac din grătarele de grădină Corten o investiție rezonabilă de mai mulți ani.