Fotolii

Numărul de filtre active

Nu au fost găsite produse care să corespundă selecției dumneavoastră.

Fotolii

Amenajați un living unde intenționați să mobilați o zonă de relaxare? Fotolii vor fi piesele esențiale pentru realizarea acestui obiectiv! Acesta fiind elementul de bază care asigură o odihnă confortabilă. Indiferent dacă petreceți timpul la TV sau filme, citind cărți sau ziare sau croșetând – merită întotdeauna să stați confortabil în fotoliu. Uneori, însă, avem nevoie de mobilier diferit de oricare altul, piese de stil neobișnuit. Cei care prin designul lor original vor atrage atenția și vor trezi interesul. De aceea, oferim fotolii de designer pentru cameră, care sunt un exemplu excelent de mobilier industrial. Vor face din zona de zi a casei sau apartamentului dvs. un spațiu modern, unic și irepetabil – Oaspeții dvs. vor fi impresionați!

Mobilier industrial pentru spații moderne

Dacă sunteți un iubitor de soluții moderne, fotoliile noastre sunt concepute cu gandul la dvs.! Ca răspuns la tendințele contemporane de design interior, oferim mobilier industrial Bauhaus. Se vor încadra perfect într-un spațiu care ofera o adieree a fostele fabrici și hale de producție cu stilul său. Forma lor futuristă este perfectă și pentru interiorul loft și pentru amenajările monocrome. Dacă mobilierul casei dvs. se bazează pe materiale naturale, fotoliile noastre cu cadru profilat din oțel se vor completa reciproc si vor sublinia caracterul stilului. Caracteristicile lor includ minimalismul funcțional al designului și o înaltă calitate a lucrării. Este un exemplu de artă modernă aplicată, în conformitate cu estetica extrem de la modă, austeră. Cu toate acestea, forma interesantă nu este singurul avantaj al fotoliilor noastre loft. Acestea fiind mobilier ușor și la îndemână, deoarece constau în principal dintr-o țeavă metalică și țesătură de tapițerie. Acestea drept urmare sunt ușor de mutat. În același timp, am folosit materiale de cea mai înaltă calitate pentru a face produsul obținut solid și durabil.

Proiectare inclusa in set

Fotoliile noastre oferă posibilitatea unei personalizări semnificative. Puteți alege culoarea ramei din următoarea gamă de culori cum ar fi negru, alb, auriu, argintiu sau cupru. Mai mult, există până la 23 de culori posibile ale țesăturii scaunului! Datorită acestui fapt, puteți crea o piesă de mobilier care să se potrivească perfect stilului interiorului dvs. În plus, fotoliul poate face parte dintr-o suită lounge. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți un puf, care poate servi ca suport pentru picioare. Puteți alege o culoare similară a tapițeriei, creând un set coerent, sau puteți alege un scaun într-o culoare complet diferită! În acest fel, veți crea un aranjament interesant, contrastant. Măsuța de cafea prezentată în imediata apropiere vă va oferi un loc confortabil pentru cărți și laptop, sau o ceașcă de ceai și gustăr