Echipamente de protectie

Numărul de filtre active
Filtru

Afișez toate cele 9 rezultate

Echipamente de protectie

În zilele noastre, asigurarea unui nivel adecvat de siguranță și igienă este o chestiune prioritară. Pentru a asigura cele mai înalte standarde, sunt necesare diferite tipuri de echipamente de protecție. Avem nevoie de ele nu numai la locul de muncă, ci și în viața de zi cu zi. Ar trebui să avem grijă să menținem principiile și standardele de protecție a sănătății nu numai pentru binele nostru, ci și pentru binele rudelor noastre și al tuturor celor cu care intrăm în contact. Limitarea numărului de ieșiri din casă, utilizarea frecventă a produselor antibacteriene și acoperirea gurii și a nasului sunt formele de bază de combatere a virusului. Distanța, dezinfecția, măștile – aceste fraze simple merită să fie respectate!

În primul rând, dezinfecția

Cea mai elementară formă de asigurare a igienei este dezinfectarea frecventă a mâinilor. Este necesar și obligatoriu în magazine, farmacii, școli, biblioteci, birouri și în toate instituțiile publice. Trebuie să ne spălăm pe mâini cât mai des cu lichid sau gel antiviral, iar angajatorul, biroul sau instituția are datoria de a asigura accesul la dezinfecție. Cel mai simplu mod de a îndeplini această obligație este de a plasa un flacon dozator care să conțină un produs antibacterian. Pentru ca acesta să fie vizibil, este recomandabil să îl așezați pe un suport special pentru dezinfecție. Distribuitoarele cu cot sunt o opțiune ușor mai sigură, deoarece nu necesită utilizarea mâinilor. Oferim atât modele de perete, cât și modele de sine stătătoare. Cu toate acestea, distribuitoarele de dezinfectant fără atingere sunt cea mai bună soluție! Un senzor special reacționează la mișcare, astfel încât gelul sau lichidul este distribuit automat și fără contact.
Pentru zonele deosebit de vulnerabile, recomandăm o poartă specială de dezinfecție. Duzele speciale creează o perdea virușie, care, totuși, nu îmbibă persoanele care trec.

În al doilea rând – o mască

Protecția sănătății se bazează, de asemenea, pe acoperirea nasului și a gurii, protejându-i în primul rând pe cei care vin în contact direct cu noi. În acest rol, vizierele funcționează foarte bine. Aceste măsuri de protecție, cu un ecran din policarbonat, asigură confort și comoditate, chiar și în timpul utilizării prelungite. Acestea nu împiedică respirația, iar distanța corespunzătoare față de față permite lucrul cu ochelari care nu se încețoșează la fel de mult ca atunci când se poartă o mască din bumbac. Vizierele sunt reutilizabile, iar materialul permite dezinfectarea frecventă cu produse pe bază de etanol. Acest lucru va asigura confort și comoditate nu numai la locul de muncă, ci și în școli, diverse instituții și spații publice.