Dozatoare de dezinfectare

Numărul de filtre active
Filtru

Afișez toate cele 9 rezultate

Dozatoare de dezinfectare

Pandemia de coronavirus a schimbat multe în lumea modernă. Lupta împotriva virusului ne privește pe fiecare dintre noi, iar cel mai important aspect al acesteia este dezinfectarea mâinilor cu lichide pe bază de alcool (cu o concentrație de peste 60%). Este larg răspândită și necesară în orice clădire publică care ar putea deveni o cale de contact cu diverse bacterii patogene. Instalațiile cu un flux mare de persoane, cum ar fi spitalele, clinicile, centrele comerciale, grădinițele sau școlile, sunt deosebit de vulnerabile. În toate aceste locuri, sunt necesare distribuitoare de dezinfecție a mâinilor la intrare pentru a menține standardele de siguranță și igienă. Spălarea frecventă a mâinilor cu dezinfectanți biocide pentru mâini permite menținerea standardelor elementare ale regimului sanitar și evitarea îmbolnăvirilor. Este un act sanitar de bază, dar care contribuie semnificativ la protecția sănătății și limitează răspândirea microbilor.

Dezinfectarea automată a mâinilor

Cea mai sigură opțiune este reprezentată de distribuitoarele automate cu senzor. Un senzor special detectează momentul în care vă mișcați mâinile și apoi distribuie cantitatea corespunzătoare de produs germicid. Stațiile de dezinfecție fără atingere sunt disponibile în mai multe modele, atât independente, cât și montate pe perete. Dintre modelele montate pe perete, vă recomandăm un dozator cu o tavă de picurare, care asigură că lichidul nu se scurge pe podea. Există, de asemenea, posibilitatea de a alege între alimentarea cu energie electrică: rețea, baterie sau – pentru modelele mai mici – baterie. Există, de asemenea, posibilitatea de a alege între metodele de administrare a dezinfectantului: dozare cu jet sau ceață. Aplicarea fără contact a agentului virucid pe piele este o metodă care reduce semnificativ riscul de îmbolnăvire.
De asemenea, trebuie subliniat faptul că distribuitoarele noastre automate sunt certificate CE, îndeplinind astfel cerințele directivelor UE. Prin urmare, puteți fi siguri de siguranța utilizării lor.

Distribuitoare fără atingere pentru școli

Recomandăm dozatorul cu pulverizator în special pentru școli și grădinițe, deoarece produsul antibacterian se pulverizează imediat pe întreaga mână. Aceasta este cea mai convenabilă modalitate de aplicare a agenților virușii. Dozatorul automat pentru copii, care este mult mai confortabil decât modelul manual, este special conceput pentru instituțiile de învățământ. Acesta a fost conceput astfel încât chiar și cei mai mici copii să poată să-și dezinfecteze singuri mâinile. Este potrivit pentru copii cu vârste cuprinse între patru și opt ani, deci este cel mai potrivit pentru grădinițe și clasele de școală primară. În plus, modelul automat distribuie exact cantitatea potrivită de produs pentru a curăța bine mâinile.

Distribuitoare de coturi

Oferim, de asemenea, distribuitoare de lichid dezinfectant care distribuie un jet de lichid sau gel dezinfectant prin simpla apăsare a unui cot. Datorită acestui lucru, nu este nevoie să vă folosiți mâinile în acest scop. Aceasta este o soluție mai igienică și mai sigură. Astfel de dispozitive de dezinfecție sunt disponibile în două variante: montate pe perete sau pe podea. Această alegere permite ca dozatorul să fie cel mai bine adaptat la local, pentru a avea grijă de sănătatea tuturor. În plus, de multe ori nu este posibil să vă spălați pe mâini cu apă caldă cu săpun imediat după ce intrați în clădire. Prin urmare, amplasarea la intrare a unui dozator ușor de utilizat, acționat cu cotul, va îmbunătăți semnificativ standardele de igienă ale clădirii. Nu uitați că o igienizare regulată a mâinilor cu un produs special va contribui la reducerea riscului de contact cu microorganismele patogene.

Rafturi dezinfectante

Cea mai simplă formă a acestui dispozitiv sanitar disponibil în oferta noastră este o sticlă pentru lichid sau gel antimicrobian. De asemenea, poate fi achiziționat ca suport cu un recipient. Această soluție se va dovedi utilă în spațiile publice, unde fluxul de persoane este ceva mai mic, de exemplu în birouri, hoteluri sau restaurante. Un astfel de stand, marcat cu un semn clar, semnalează în mod clar necesitatea dezinfectării mâinilor și este o opțiune convenabilă dacă trebuie să mutăm adesea punctul de dezinfecție.
Nu uitați că nu este suficient să vă ștergeți mâinile – o mască este la fel de importantă! De asemenea, este recomandabil să curățați în mod regulat cu un antiseptic obiectele cele mai des atinse, cum ar fi clanțe, telefoane și tastaturi de calculator.