Decor coarne de animale

Numărul de filtre active
Filtru

Nu au fost găsite produse care să corespundă selecției dumneavoastră.

Decor coarne de animale

Atunci când ne amenajăm casa, ne lipsesc adesea ideile despre cum să-i dăm un caracter unic și irepetabil. Nu vrem ca interioarele noastre să arate ca cele din toate cataloagele, ci vrem ca ele să fie interesante și intrigante prin designul lor original. Coarnele moderne vor adăuga cu siguranță o astfel de notă spațiului tău! Realizate din oțel Corten, vor deveni decorul principal al fiecărei încăperi, atrăgând privirile încă din prag. Vor atârna ca o sculptură modernă, abstractă. În plus, acestea reprezintă o alternativă excelentă la coarnele reale, care sunt un element decorativ puțin cam exagerat și demodat.

Luați designul de coarne!

Coarnele decorative moderne sunt un accesoriu extrem de designer. Acestea sunt perfecte pentru camerele decorate într-un stil industrial sobru. Acestea vor arăta frumos pe un perete de beton sau pe cărămizi roșii, care vor sublinia și evidenția culoarea naturală, ruginie, a oțelului de uzură. Colțurile își vor găsi locul și într-un loft ceva mai puțin auster. Acestea vor arăta interesant în camera de zi, precum și atârnând deasupra patului din dormitor. De asemenea, acestea vor completa perfect un aranjament monocromatic al camerei. Dacă în cameră domină negrul, griul și albul, plasarea unui corn de furnică de culoare rugină va sparge uniformitatea culorilor. Astfel de coarne de cerb se vor potrivi, de asemenea, interioarelor în stil rustic. Ele vor aduce acolo o gură de aer proaspăt și un design modern, forma lor se referă la coarnele clasice, atârnate în casele de țară. Acesta este un exemplu minunat de romantism între clasic și modernitate!

Coarne de abundență

Coarnele noastre decorative pot fi amplasate și în exterior! Le confecționăm din oțel Corten, care este un material extrem de rezistent la condițiile meteorologice. Așadar, expunerea la soare, ploaie sau îngheț nu le va afecta. Colțurile de pe perete, indiferent de condițiile meteorologice, subliniază perfect decorul modern al terasei sau balconului. De asemenea, vor funcționa bine în curțile de la țară și în casele de vară sau de vacanță mai luxoase.
În oferta noastră, avem coarne care se referă prin forma lor la căprioară, cerb, iepure și capră. Fiecare design este realizat într-o dimensiune diferită, astfel încât puteți alege modelul care se potrivește perfect nevoilor și posibilităților dumneavoastră. Indiferent de locul în care decideți să plasați această decorațiune de perete interesantă, puteți fi siguri că va deveni punctul focal al spațiului dumneavoastră!