Cutii poștale

Numărul de filtre active
Filtru

Nu au fost găsite produse care să corespundă selecției dumneavoastră.

Cutii poștale

Deși trimitem scrisori din ce în ce mai rar, cutia poștală rămâne încă un element important. De ce? Pentru că alegem din ce în ce mai des să facem cumpărături online. Dacă articolul pe care îl achiziționăm este mic, acesta ajunge adesea într-un plic și ajunge într-o cutie. Prin urmare, atunci când căutați o cutie poștală, asigurați-vă că aceasta este încăpătoare, sigură și durabilă. La urma urmei, o deschidem de câteva sute de ori pe an! Cu toate acestea, cutia poștală potrivită nu are doar o funcție practică. Vă poate decora casa sau grădina. De aceea, merită să vă gândiți cu atenție la alegerea cutiei poștale, deoarece aceasta nu este doar un loc pentru corespondență, ci și o carte de vizită pentru casa dumneavoastră.

O scrisoare de recomandare

Cutia poștală modernă, realizată din Corten, este un succes! Acesta combină utilitatea și designul modern. Materialul din care este confecționat este inoxidabil și extrem de rezistent la diverse condiții meteorologice. Prin urmare, corespondența dvs. va fi întotdeauna protejată – chiar și în cazul unei ruperi de nori! Acesta poate fi fixat direct pe sol, ceea ce îl face o soluție robustă și durabilă. În plus, puteți să vă puneți numărul casei dumneavoastră pe cutia poștală. Este un mare confort pentru poștași, iar pentru dumneavoastră este o garanție că scrisorile vor fi livrate la adresa corectă. Oferim opțiunea de a vă confecționa numărul de casă din Corten sau din oțel inoxidabil ușor lucios. Indiferent de materialul pe care îl alegeți – puteți alege un număr de casă din același aliaj! Acest lucru va face ca partea din față a proprietății dumneavoastră să arate frumos și armonios.

Lista de responsabilități

Nu uitați că a avea o cutie poștală este în primul rând o obligație. Conform legii din 2012, proprietarul este obligat să o instaleze. În caz contrar, veți fi amendat! O astfel de cutie poștală trebuie să îndeplinească cerințele specifice prevăzute de lege. Acesta ar trebui să asigure o bună protecție a corespondenței, atât împotriva intemperiilor, cât și împotriva terților. Elementele structurale nu pot avea margini ascuțite, iar deschiderea de intrare trebuie să fie suficient de largă pentru a arunca prin ea corespondență cu o grosime de 60 de milimetri. Cutia poștală ar trebui să fie amplasată în fața ușii de la intrare sau pe gard, la o înălțime care să vă permită să aruncați liber scrisoarea. De asemenea, puteți primi o amendă pentru că nu l-ați montat corect!