Comode pentru living

Numărul de filtre active
Filtru

Nu au fost găsite produse care să corespundă selecției dumneavoastră.

Comode pentru living

Atunci când vă decorați camera de zi, mulți oameni sunt cu siguranță în căutarea compromisului perfect. Pe de o parte, vrem să avem cât mai puțină mobilă, iar pe de altă parte, avem nevoie de cât mai mult spațiu de depozitare. O soluție perfectă sunt popularele comode cu sertare, care pot găzdui o mulțime de lucruri. Cu toate acestea, atunci când ne amenajăm camera de zi, nu vrem să fie plictisitoare și comună, ci încercăm să îi dăm un caracter mai individual, mai interesant. Cel mai simplu mod de a introduce o notă de eleganță și originalitate este să mizezi pe comode elegante pentru camera de zi. Mobilierul pe care îl oferim este absolut unic, deoarece este disponibil doar la comandă – cu siguranță nu veți găsi nimic similar în magazinele populare de mobilă. Fronturile lor traforate 3D reprezintă o soluție neobișnuită și interesantă, al cărei efect este accentuat și de o oglindă, care reprezintă fundalul modelului. Acestea fac ca și comoda să se transforme dintr-o piesă de mobilier obișnuită într-o sculptură modernă, fiind punctul focal al camerei de zi.

O piesă de mobilier exclusivistă pentru camera de zi

Comodele noastre cu uși pot fi integrate într-o varietate de stiluri arhitecturale. Acestea pot fi vopsite într-un finisaj lucios sau mat, astfel încât se potrivesc cu orice cameră de zi. Acestea vor pune perfect în valoare interioarele decorate în stil clasic sau newyorkez, dându-le o notă ușor luxoasă. Efectul de eleganță sofisticată este accentuat, în principal, de decorațiunile elaborate și ajurate. O comodă albă își va găsi cel mai bine locul în camerele în stil scandinav sau provensal. Se va potrivi bine cu lemnul natural și pereții luminoși, aducând pace și armonie în camera de zi. Dacă interiorul tău este amenajat într-un stil mai auster, loft sau industrial, o comodă neagră modernă se va potrivi perfect. Cărămizile roșii vor pune minunat în evidență o piesă de mobilier lăcuit în această culoare.

Comode de sufragerie cu sertare

Dacă aveți o cameră de zi mare cu o zonă de luat masa separată, o comodă exclusivistă va completa perfect camera. Puteți păstra în el vase și veselă. Va fi cu siguranță o alternativă interesantă și mai contemporană la vitrinele tipice cu fronturi de sticlă. Comoda poate fi folosită și ca bar – în ea veți putea încadra nu doar alcool, ci și pahare și ghiocei.
Este demn de remarcat faptul că depozitarea nu este singurul avantaj practic al comodelor noastre. Oglinzile montate pe uși vor mări optic și vor ilumina camera. Datorită faptului că stă pe picioare, puteți aspira și spăla cu ușurință podeaua dedesubt. Picioarele sunt, de asemenea, un mare avantaj pentru cei care au încălzire prin pardoseală în casa lor. Acestea asigură disiparea căldurii.