Ceasuri din lemn și asemănătoare lemnului

Noutăți

Numărul de filtre active
Filtru

Afișez 1 - 25 din 38 de rezultate

Ceasuri din lemn si asemanatoare lemnului

Anumite echipamente se găsesc practic în fiecare casă. Acest grup include cu siguranță ceasuri. Nu ne putem imagina funcționarea fără ele, dar, pe de altă parte, nu dorim să cheltuim o sumă mare de bani pentru a achiziționa acesta piesă. Venim cu o propunere și o soluție excelentă, ceasuri din lemn și asemănătoare lemnului! Lemnul este, fără îndoială, cel mai elegant material al naturii și a fost doar o chestiune de timp înainte ca acesta să fie artizanat într-un ceas de sensibilitate similar. Ceasurile le realizăm din plăci HDF din fibre de lemn. Ca urmare, produsele noastre sunt ușoare și durabile. Le imprimăm în tehnologia UV, ceea ce le face rezistente la zgârieturi și rezistente la lumina soarelui.

Fii la timp!

Abilitatea de a alege un ceas din aproape două sute de modele disponibile în oferta noastră, suntem încrezători că veți găsi cu siguranță ceva pentru dvs. Puteți să o amenajați cu ușurință în orice cameră din casa dvs. Ceasurile din lemn reprezintă un decor unic pentru pereții din diferite încăperii. În bucătărie, puteți alege un model care se va integra cu culoarea blaturilor sau a dulapurilor. În sufragerie, puteți combina cu ușurință cronometrul selectat cu mobilier: o masă, o comodă sau scaune. Puteți alege un ceas din lemn pentru dormitor, care se va îmbina excelet cu tăblia patului sau partea din față a dulapului sau a dulapului. Posibilitățile sunt multe, iar ideile tale – nesfârșite! Ceasurile de acest tip sunt o completare a oricărui interior. În plus, merită subliniat faptul că ceasurile din oferta noastră sunt la prețuri extrem de atractive. Datorită acestui fapt, dvs puteți alege și mai multe modele pentru amenajarea casei dvs. și veți avea întotdeauna timpul sub control!

Ca pe vremuri

Ceasurile noastre se vor potrivi perfect în interioarele decorate într-un stil rustic nostalgic, care amintesc de casele de țară ale bunicilor noștri. Se vor combina armonios cu lemnul natural și mobilierul vechi. Un accesoriu practic și interesant, ce adaugă un plus de culoare și structură în planul decorativ al camerei, împreună cu ceramică și artizanat, care sunt elemente decorative tipice pentru acest stil. Cea mai bună alegere aici va fi un model care nu este prea decorativ, ci imită scândurile vechi, ușor ponosite, pentru a sublinia caracterul rustic al casei. Ceasurile tipărite sunt, de asemenea, perfecte pentru decorarea într-o atmosferă provensală. Este la fel de familiar și confortabil, dar puțin mai decorativ decât rustic. Un ceas cu un motiv floral delicat va fi perfect pentru acest tip de aranjament. Modelele care imită lemnul nobil, natural, vor sublinia perfect interiorele clasice și elegante.