Ceasuri de perete metalice

Noutăți

Numărul de filtre active
Filtru

Afișez 1 - 25 din 57 de rezultate

Ceasuri de perete metalice

Anumite elemente sunt mereu la modă. Indiferent de tendințele predominante, acestea sunt încă în top, fiind constant un factor determinant al bunului stil. Ceasurile metalice fără îndoială, sunt, astfel de obiecte. Acest lucru se datorează în principal nobilității materialului din care sunt fabricate – oțelul nu va îmbătrâni niciodată! Rămâne întotdeauna la fel de elegant. Pe de altă parte, deschide calea chiar și pentru cele mai extravagante modele moderniste. Ceasurile de prete de design sunt o poveste de succes între stil clasic și modern! Desigur, să uităm și de funcția lor principală – un ceas de perete care va completa impunător în sufragerie, bucătărie sau dormitor ne va ajuta cu siguranță să controlăm timpul.

Mergi în pas cu vremea!

Cea mai populară tendință în designul interior, care este asociat cu ceasurile metalice, este stilul de mansardă. Și pe bună dreptate! Decorul său brut și cărămizile roșii expuse se armonizează fantastic cu întunecimea domolită a metalului. În acest tip de cameră, modelele minimaliste fără numere. O propunere interesantă sunt și ceasurile, al căror aspect imită un mecanism expus. Aceste tipuri de ceasuri moderne vor accentua, de asemenea, perfect stilul industrial. Ceasul metalic este, de asemenea, o piesă extraordinară pentru interiorul amenajat în atmosfera unui hambar modern. Casele în acest stil se caracterizează prin spații mari, deschise, deci merită să pariați pe un model mare, atrăgător. Poate deveni punctul focal al camerei și decorul său principal.

Mașina timpului

Ceasurile de perete metalice sunt sinonime cu eleganța. Mai ales când luăm în considerare modelele în stil retro. Se referă frumos la ceasurile clasice din secolul al XIX-lea. Vor adăuga o notă de nostalgie în interior și, deși măsoară momentele trecătoare, se comportă ca o mașină a timpului, îndreptându-ne gândurile către trecut! Sunt perfecte pentru camere decorate în stil tradițional sau luxos, New York. De asemenea, vor adăuga note de epocă la casele cu un aspect scandinav. Ceasurile albe, decorative se vor potrivi perfect în interioarele decorate într-un stil romantic shabby chic.
O altă categorie sunt ceasurile stil feroviar. Devin din ce în ce mai populare – și nu e de mirare! Sunt obiectele clasice, frumoase și echilibrate, care pot fi completate armonios într -un interior minimalist. Aceste ceasuri ne reamintesc belle Epoque sau stațiile de cale ferată victoriene. Stilul lor se referă și la ceasurile de modă veche ale primăriei. Aceste piese de design, care îmbină perfect funcționalitatea și estetica, care pot fi combinate cu lemnul închis la culoare, vișiniu sau sticla de culoare verde.