Candelabre

Numărul de filtre active

Nu au fost găsite produse care să corespundă selecției dumneavoastră.

Candelabre

Anumite componente de design interior aduc în minte eleganța și clasicele la prima vedere. Cu siguranță acestea sunt fotolii din piele, mobilier din stejar și candelabre din cristal. Cu toate acestea, nu numai nevoile noastre se schimbă, ci și actuallele tendințe. În zilele noastre, dorind să iluminăm încăperile mari și să le adăugăm un pic de exclusivitate, căutăm soluții care să se armonizeze cu stilul interiorului nostru. Adesea, designul său interior diferă de standardele luxului înțeles în mod tradițional. Prin urmare, candelabrele moderne sunt o adevărată sărbătoare a formelor și soluțiilor, astfel încât fiecare, chiar și cel mai auster stil arhitectural, își găsește idealul. Candelabrul este elementul principal al iluminării. Nu este surprinzător faptul că o atenție deosebită este acordată acestui detaliu interior.

Din acest motiv, candelabrele metalice devin din ce în ce mai populare. Din acest material nobil, puteți realiza modele impresionant, neevidente, care vor atrage chiar și cei mai pretențioși utilizatori.

În splendoarea luxului

O trăsătură caracteristică a candelabrelor este numărul mare de puncte de lumină. Din acest motiv, acestea sunt cele mai potrivite pentru camere mari și spațioase, în care lumina de la multe becuri se va difuza frumos. Într-o dimensiune mai mică, acestea ar fi un element dominant și destul de copleșitor. Prin urmare, dacă sunteți în căutarea iluminatului de tavan pentru un living mai mic, sufragerie sau dormitor, cel mai bine este să optați pentru lămpi suspendate cu unul sau două becuri.
Locul pentru candelabre este, desigur, nu numai sufragerii, ci și holuri. Într-o cameră de acest tip, un candelabru decorativ va deveni punctul focal, care atrage atenția tuturor persoanelor care intră. Este o idee pentru un decor original, luxos al oricărui spațiu de amenajare.

Candelabru metalic va fi un element de completare a stilului în clădirile publice. Restaurant, hotel, teatru sau operă – acestea sunt spațiile perfecte în care o lampă decorativă de acest tip va accentua armonios stilul modern și interesant al camerei.

Stilul clasic într-o ediție modernă

Cel mai clasic candelabru este asociat cu diapozitive de cristal sau sticlă. Din păcate, acest tip de lampă ar introduce cu siguranță o disonanță într-un interior contemporan. Drept urmare, ar trebui să alegem produsele de iluminare în așa fel încât să sublinieze designul apartamentului cu aspectul său, armonizându-se frumos cu acesta. Loftul sau stilul industrial vor fi completate perfect de un candelabru o formă simplă, dar cu multe puncte de iluminare. O lampă cu nuanțe de chihlimbar va fi grozavă într-un interior din New York, decorat cu exclusivitate nonșalantă. Un candelabru cu abajururi de culoare albă se va potrivi perfect în designul interior scandinav simplu și confortabil.