Borduri de grădină

Numărul de filtre active
Filtru

Nu au fost găsite produse care să corespundă selecției dumneavoastră.

Borduri de grădină

O grădină de casă este din ce în ce mai mult decât un simplu gazon. Suprafața sa poate consta din mai multe zone diferite cu funcții diferite, care trebuie separate într-un mod clar și practic. Din acest motiv, bordurile de grădină sunt o soluție valoroasă care vă permite să separați gazonul, straturile de flori, stâncăriile cu mai multe niveluri, aleile și potecile unele de altele. Bordurile din corten reprezintă o alternativă interesantă la palisadele tipice din lemn sau plastic și la bordurile din beton. Mai presus de toate, ele sunt mult mai subtile și mai elegante, astfel încât să nu domine grădina. Până la urmă, plantele tale sunt cele mai importante acolo! Materialul este, de asemenea, în favoarea gardurilor noastre. Oțelul Corten este incredibil de puternic și rezistent la intemperii, astfel încât bordurile noastre pentru gazon sunt o investiție pentru mulți ani!

Stabiliți limitele

Dacă aveți o alee în grădină, fie că este o alee din pietriș sau din agregate, cunoașteți problemele pe care le implică. Pietricelele se revarsă pe gazon, ceea ce face dificilă tunderea, iar cărarea însăși devine în timp plină de iarbă. Pentru a vă păstra căile de acces în grădină în condiții perfecte, merită să obțineți bordurile potrivite. Acestea vor împiedica creșterea excesivă a potecii, deoarece vor împiedica rădăcinile de iarbă să crească mai mult. De asemenea, va menține pietrișul și pietricelele sub control. În acest fel, grădina ta va arăta întotdeauna perfect!
Bordurile de gazon sunt, de asemenea, utile pentru toți cei care folosesc mulcirea scoarței. Aceasta este o metodă care are multe avantaje. Din păcate, are și un dezavantaj major – scoarța tinde să se împrăștie în afara paturilor desemnate. Pentru a o ține sub control, despărțiți pur și simplu patul de gazon cu o bordură. Problemă rezolvată!

Capcane pentru șerpi

Bordurile de grădină rezistente sunt, de asemenea, locul perfect pentru a pune cabluri și furtunuri de udare. Dacă le ascundeți acolo, nu va trebui să vă faceți griji că vor fi deteriorate în timp ce tundeți gazonul sau mușcate de animalele de companie. De asemenea, vă veți păstra copiii în siguranță, eliminând posibilitatea ca aceștia să se împiedice de un cablu sau furtun întins și să cadă.
Bordurile noastre sunt disponibile în mai multe forme, astfel încât să puteți crea o varietate de forme care să se potrivească grădinii, patului de flori sau patului de flori.