Băncuțe hol

Numărul de filtre active
Filtru

Nu au fost găsite produse care să corespundă selecției dumneavoastră.

Băncuțe hol

Holul este ușor de cuprins de dezordine. Jachete, paltoane, genți, lese, pantofi… Și la mijloc încercăm să ne tragem pantofii. Merită să obțineți niște scaune ergonomice pentru hol lângă ușa de intrare – la urma urmei, această cameră este piesa de rezistență a casei dvs.! În primul rând, veți găsi un loc confortabil, accesibil din prag, unde să vă așezați, să vă întindeți picioarele și să vă încălțați confortabil, uneori cu ajutorul unei lingurițe. Dacă aveți copii, îmbrăcarea lor va fi mult mai ușoară și mai rapidă – atât pentru ei, cât și pentru dumneavoastră.

Un scaun tapițat pentru hol, amplasat în zona de intrare, va face, de asemenea, mult mai ușoară întoarcerea de la cumpărături. La urma urmei, nu vrem să pășim în adâncurile apartamentului în pantofi, mai ales iarna sau toamna ploioasă. Cu toate acestea, avem nevoie de un loc unde să ne punem cumpărăturile pentru a ne scoate pantofii și haina. Nu este o idee bună să puneți cumpărăturile direct pe podea, în special alimentele. Dacă aveți o bancă pe hol, puteți să vă puneți pungile de cumpărături pe ea și să vă scoateți liniștiți hainele de exterior. Este o piesă de mobilier stabilă, practică și confortabilă, a cărei prezență o veți aprecia cu siguranță odată ce scaunul se va afla în holul sau holul dvs.

Un avantaj foarte mare al scaunului de hol este că îl puteți integra cu ușurință într-un aranjament existent. Acest tip de mobilier poate încăpea cu ușurință sub un cuier de hol. Nu ocupă la fel de mult spațiu ca un dulap de pantofi echipat cu un cuier. Prin urmare, puteți schimba cu ușurință aranjamentul mobilierului din hol ori de câte ori este nevoie! În plus, scaunul de hol din metal este o piesă de mobilier ușoară, care nu are un dulap de pantofi suplimentar. Deci, puteți cu ușurință să-l rearanjați singur.

Bancă confortabilă pentru hol

Un scaun tapițat pe picioare înalte, sub forma unei bănci de hol, are multe avantaje față de un puf clasic sau un model prevăzut cu dulapuri pentru pantofi. În primul rând, puteți aspira cu ușurință podeaua de sub ea fără a fi nevoie să mutați mobila – chiar dacă ați pus mult nisip pe ea. În al doilea rând, scaunul în sine este și el ușor de curățat! Datorită faptului că doar partea superioară a mobilierului este tapițată, îl puteți păstra curat fără probleme. În plus, nu există riscul ca cineva să lovească din greșeală partea tapițată pentru a o murdări – scaunul nu se murdărește la fel de ușor ca și mobilierul tapițat în țesătură.

Un alt avantaj al unui astfel de scaun este faptul că vă gestionați automat spațiul de depozitare a pantofilor – nu mai aveți perechi de pantofi împrăștiate pe hol! Este atât de convenabil să aveți întotdeauna la îndemână pantofii de care aveți nevoie și pe care îi folosiți. Nu este depozitată într-un dulap, așa că nu trebuie să o căutați în fiecare zi. Bagă mâna sub scaun și îți vei găsi imediat pantofii!

În plus, toate băncile din hol au un burete tapițat cu catifea. Acest tip de material este extrem de plăcut la atingere. Gama largă de culori disponibile înseamnă că veți găsi cu siguranță o tapițerie care să se potrivească perfect cu stilul casei dumneavoastră. Pentru interioarele de mansardă recomandăm griurile și albastrul oțelului. Interioarele provensale vor fi frumos puse în valoare de scaunele tapițate în culori pastelate. Verde sticlă și burgundia se potrivesc bine cu holurile mobilate clasic. Scaunul se va potrivi și într-un dressing sau dormitor.

Te face să vrei să stai și să aștepți

Scaunul tapițat cu o pernă decorativă matlasată este perfect nu numai pentru apartamentele private, ci și pentru clădirile publice – nu neapărat în hol sau în hol! Poate fi o alternativă mai confortabilă la scaunele din plastic dure și zdrăngănitoare care se găsesc de obicei în sălile de așteptare ale birourilor sau cabinetelor medicale. Persoanele aflate la coadă se vor putea odihni confortabil pe bancă în loc să aștepte în picioare.

Un scaun elegant este, de asemenea, o piesă de mobilier perfectă pentru vestiare elegante, situate în teatre, opere sau muzee. Cu siguranță, prezența unei bănci confortabile pe care să te așezi sau să-ți pui geanta va facilita oaspeților punerea și scoaterea hainelor și a jachetelor.

Gama largă de culori de tapițerie înseamnă că băncile noastre tapițate se vor potrivi perfect în orice salon de înfrumusețare, fie că este vorba de un salon de coafură sau de cosmetică. Indiferent de culorile în care a fost decorat, acestea se vor integra cu siguranță foarte bine în spațiul amenajat. Aceștia vor oferi clienților o așteptare confortabilă pentru servire. Cafenelele vor iubi, de asemenea, aceste scaune tapițate – sunt ușor de mutat și de rearanjat, astfel încât puteți rearanja cu ușurință mesele și scaunele atunci când aveți nevoie. Acestea sunt ușor de mutat, astfel încât puteți rearanja cu ușurință mesele și scaunele atunci când aveți nevoie. Clienții nu vor mai vrea să se ridice de la masă!

Nu doar pentru hol!

Scaunele confortabile se potrivesc perfect în diferite încăperi. În dormitor, de exemplu, vă va oferi un spațiu suplimentar pentru a vă pregăti dimineața. Sau așezați banca lângă masă și veți obține o stație de machiaj confortabilă. Dacă îl combini cu un scaun frumos colorat, poți adăuga o notă de eleganță camerei tale!

Acest tip de bancă este, de asemenea, perfect ca suport pentru picioare în camera de zi. Fără îndoială, relaxarea de zi cu zi va deveni și mai confortabilă! În plus, scaunul suplimentar va fi cu siguranță util atunci când veți avea mai mulți prieteni în vizită. Cu un scaun practic la îndemână, nu va trebui să vă faceți griji că nu aveți suficient spațiu pentru oaspeții dumneavoastră.

O astfel de piesă de mobilier este, de asemenea, perfectă pentru garderoba ta. La urma urmei, acolo probăm adesea haine și pantofi! Puneți un scaun confortabil în această cameră, astfel încât să vă puteți așeza confortabil dacă aveți nevoie. În plus, vă va oferi un loc unde să puneți lucrurile pe care le-ați probat sau pe care trebuie să le puneți. Faptul că puteți alege culoarea tapițeriei din 23 de nuanțe diferite înseamnă că veți reuși să o asortați perfect cu mobilierul din camera dvs.