Bănci școlare

Numărul de filtre active
Filtru

Nu au fost găsite produse care să corespundă selecției dumneavoastră.

Bănci școlare

Amenajarea unităților de învățământ este un aspect extrem de important. La urma urmei, copiii petrec multe ore pe zi acolo, învățând și jucându-se. Din nefericire, aceștia își petrec majoritatea orelor de școală stând jos. Prin urmare, este important să le oferim pupitre școlare confortabile, adaptate la înălțimea și nevoile lor. Deși o bancă este o piesă simplă și de bază a echipamentului de clasă, ar trebui să vă gândiți cu atenție la achiziționarea acesteia. Banca școlii trebuie să fie robustă și durabilă, astfel încât să dureze mulți ani. Acesta nu poate fi instabil sau șubred, deoarece nu va oferi un confort adecvat pentru elevi. Această piesă de echipament aparent obișnuită are o mare importanță în educația copiilor noștri.

La catedră

Modelul de bază pe care îl avem în oferta noastră este o masă cu un singur loc. Este perfect pentru biblioteci și săli de lectură, unde studenții au nevoie de spațiu individual pentru a lucra. Modelele unice sunt, de asemenea, utile la redactarea examenelor și a examenelor finale. Acestea reprezintă o soluție foarte confortabilă, deoarece le oferă elevilor mai mult spațiu decât băncile cu două locuri. De asemenea, acestea sunt cea mai sigură soluție, deoarece vă permit să păstrați cea corectă în timpul orelor de curs. În același timp, le puteți combina cu ușurință în mai multe tabele, de exemplu, atunci când lucrați în grup. Recomandăm acest tip de mese școlare în special pentru clasele superioare, precum și pentru licee și școli tehnice. În această etapă a educației, elevii dau multe teste sau examene de probă. Prin urmare, posibilitatea de a extinde birourile va facilita cu siguranță organizarea diferitelor tipuri de teste.
De asemenea, vindem birouri duble. Copiii care stau în perechi pot stabili cu ușurință contacte și pot învăța să lucreze în grup. Acestea sunt potrivite în special pentru clasele de școală primară, unde copiii nu au încă nevoie de o zonă de lucru mare.

Mijloace de învățământ

Atunci când cumpărați echipamente pentru sălile de clasă, nu uitați că anumite standarde reglementează înălțimea tablei în raport cu înălțimea copilului. Mobilierul școlar este marcat cu numere de la 1 la 7. Acest lucru vă permite nu numai să alegeți scaunul potrivit pentru bancă, ci și să așezați corect elevii. Acest lucru le asigură confortul în timpul lucrului, care ar fi afectat dacă ar sta la o masă prea joasă sau prea înaltă. Menținerea unei poziții corecte în timpul lucrului la școală este extrem de importantă pentru sănătatea copiilor. Dacă un copil stă la un birou prost reglat timp de mai multe ore pe zi, acesta îi va afecta coloana vertebrală. În același timp, concentrarea lor va fi afectată, ceea ce face imposibilă munca eficientă. Din acest motiv, fiecare clasă ar trebui să aibă mese de diferite înălțimi, astfel încât toți elevii, înalți sau scunzi, să stea la un birou potrivit pentru postura lor. Acest lucru va ajuta cu siguranță la obținerea unor rezultate mai bune la școală.