Aplice de perete

Numărul de filtre active
Filtru

Nu au fost găsite produse care să corespundă selecției dumneavoastră.

Aplice de perete

Atunci când vă decorați casa sau apartamentul, unul dintre aspectele cheie este alegerea locației punctelor de lumină. Este o problemă care necesită o analiză amănunțită, mai ales dacă ne decidem asupra lămpilor suspendate sau a lămpilor de perete. Acest tip de iluminat necesită o planificare atentă a instalației electrice, dar este o soluție foarte elegantă, deoarece firele rămân invizibile. Prin urmare, cu un design premeditat, putem obține rezultate excelente. Lămpile de perete, atârnate pe pereți, se pot potrivi perfect cu iluminatul din tavan, creând un aranjament interior armonios și frumos. Desigur, ele pot juca și singure rolul de vioară întâi, mai ales atunci când doriți să obțineți un efect crepuscular cald.

Lumină (nu numai) în tunel

Lămpile de perete sunt cea mai bună soluție pentru camerele lungi. Acestea funcționează bine pe coridoare și pe holurile lungi. Suspendate la distanțe egale, ele oferă o lumină clară, dar nu prea puternică. De asemenea, se potrivesc perfect pe scări și mezanine. Aceste locuri din casă merită în mod special un flux de lumină decent, pe care adesea nu îl putem oferi cu ajutorul plafonierelor. Lămpile de perete, atârnate pe perete direct lângă scări, oferă o iluminare bună și uniformă – și, prin urmare, și siguranță. De asemenea, este o idee bună să atârnați astfel de lămpi pe ambele părți ale oglinzii din baie. În acest fel, obțineți o iluminare uniformă, ceea ce este foarte convenabil atunci când vă bărbieriți sau vă machiați.

Lămpile de perete montate pe pereți vor completa, de asemenea, iluminarea încăperilor mari, cum ar fi camerele de zi sau sufrageria. În cazul în care spațiul este mare, lămpile suspendate nu sunt suficiente pentru a-l ilumina uniform. Lămpile de perete sunt, prin urmare, indispensabile pentru a se asigura că încăperea nu capătă o penumbră sumbră dincolo de cercul de lumină proiectat de lampa suspendată.

Amurg controlat

Cu toate acestea, se întâmplă adesea să dorim să creăm un efect crepuscular în mod intenționat. Lămpile de perete sunt perfecte în acest scop. Dacă le aprindeți doar în camera de zi, puteți crea atmosfera perfectă pentru o cină romantică la lumina lumânărilor. Pe coridor, aprindeți doar jumătate din lămpile de perete pentru o iluminare blândă. Aceasta este o soluție bună pentru persoanele care se trezesc noaptea sau dimineața devreme. Nu vor trezi restul casei cu lumina puternică de pe coridor și, în același timp, nu vor fi nevoiți să se deplaseze în întuneric. Locul perfect pentru aceste lămpi este, de asemenea, în spatele tetierei patului – aplice de perete pentru dormitor sunt o idee excelentă! Acest lucru va crea un spațiu minunat pentru cititul de seară sau pentru vizionarea unui film.